Fel om moskébrand får farliga följder

JOURNALISTIK/ISLAM. Pettersson tittade idag, klockan 19:09 på TV4:as nyhetssändning om moskébranden i Eskilstuna. TV4 har letat upp en gammal avdankat chefsåklagare, Sven-Erik Alhem, som påstår att för snabba slutsatser (som TV4, alla PK-journalister och Twittervänstern drog) inte bara är förödande för trovärdigheten hos rättsväsendet, utan det finns också risk att någon inspireras av det påstådda dådet.

Inte ett spår av självrannsakan således, de skyller på polisen och ändå hade dessa professionella, högavlönade journalister precis samma information om inte bättre än Petterssons amatörer som redan samma dag som attentaten skrev…

Attentatet i Eskilstuna är en bluff och sedan i under de tio dagar som gått, påstått att attentaten inte var ett attentat utan självförvållat.

Vilket ansvar har TV4 och de andra i PK-gänget för de hatkampanjer som dragits igång och varför ställer de än idag inte den självklara frågan till muslimerna i moskén. Varför ljuger ni?

17 thoughts on “Fel om moskébrand får farliga följder

 1. Alla bränder i Sverigeistan påminner mig om kung Loi i Djungelboken, en apa som är besatt av att kunna göra upp eld.
  När han väl får det bränner han ner hela djungeln!

 2. Bra för media om dom kan trissa upp hatet för att ha något att skriva om. Ungefär som alla medelmåttiga idrottsmän i Sverige som skrivs upp inför mästerskapen för att sedan kunna sågas!

  • Allt är polisens fel. Eller hur. Inte twitter-vänsterns. Inte Expressens.

   ”De två efterföljande…” Är det fastställt att det var ”islamhatare” som stod bakom dem? Eller du måste säga samma sak 2 ggr till om några dagar?

 3. Varför de ljuger?
  Är inte det självklart, majoriteten av svenska journalister är miljöpartister.
  Det handlar inte om journalistik, utan om propaganda och trendsättning.
  Journalistik i Sverige handlar varken om fakta eller sanning, utan bara om vilka som skriker högst.

 4. Jag har tidigare skrivit att dessa muslimska medeltidsmänniskor sannolikt haft problem med moderniteter såsom eld och elektricitet. Nu visar det sig att jag hade rätt.

  Jag tycker att pappan och den närmast efterblivet naiva dottern också borde rannsaka sig själva och deras politiskt korrekta ryggmärgsbeteende. Vilka formidabla pajasar och nyttiga idioter de visat sig vara. 🙂

  Läs gärna hennes twitter och förundras och förfasas hur utomordentligt korkade och aningslösa vissa människor är. Det är i mötet med personer likt Susanna Eriksson man bara kan beklaga att kvinnlig rösträtt inte stoppades.

  https://twitter.com/s_m_eriksson

  http://s14.postimg.org/k5h0flkox/pajas.jpg

Kommentera