Stora områden i Malmö avspärrade

INRIKES. Ett kuvert med okänt vitt pulver har lämnats till Kronofogdemyndighetens lokaler i Västra hamnen i Malmö, skriver Kvällsposten. Delar av byggnaden där myndigheten huserar har utrymts, och Masttorget i Västra hamnen och ytterligare ett stort område har spärrats av.

-Pettersson tycker inte området som spärras av är tillräckligt stort…

Bilderna nedan från Henrik Rönnquist  tyder på att polisen verkar ta larmet på allvar…

 

 

21 thoughts on “Stora områden i Malmö avspärrade

 1. Nytt deltagar-rekord i Dresden.Hela 18.000 personer deltog enl.polisens uppskattning vis kvällens manifestation mot Europas islamisering.
  I Berlin var det c;a 500 deltagare vid det första BÄRGIDA uppropet.
  Som vanligt i Östberlin där kommunismen ännu frodas,stördes det hela av AFA och kyrkans folk,tillsammans med den röda mobben …

 2. De som följt Dresden kanske har uppfattat är det även är en Bärgidapromenad i Berlin.Här finns en Live-länk.
  Nu har arrangörerna valt att samla sig vid kommunistens själva hjärta Röda Rådhuset.Polisen har för tillfället allt för få krafter,för att rymma undan de AFA,Kyrkliga och vanligt socialistiskta pack som blockerar promenadvägen
  http://www.pi-news.net/2015/01/heute-18-30-uhr-livestream-pegida-dresden/en.

 3. I regn och rusk samlades många 1000-tals(exakt siffra finns ännu ej tillgänglig) till PEGIDA i Dresden…
  Huvudtalaren Ulfkotte tog i sitt tal upp samma problem som vi känner till i Sverige.”Lögnpressen” som skarorna skrek, förmedlar USA`s och den politiska EU-elitens budskap,och skapar på så sätt en hatstämning mot bl.a. Ryssland.Krigshetsare som Ulfkotte nämnde vänsterpressens riktade hat i Ukrainakonflikten.
  Vidare framkom att varje invandrare i Tyskland kostar skattebetalarna c;a 80.000 Euro…En lyckad manifestation för ett islamfritt Europa.

 4. Kvällens demonstration mot Europas islamisering kommer att gästas av Tysklands just nu mest omskrivne f.d. journalist Udo Ulfkotte.16 år var han anställd vid landets största dagstidning Frankfurter Abenblad.
  Öppet avslöjar han nu hur journalisterna tvingas skriva enbart “korrekta” reportage.Vidare att man var/är övervakade av såväl inhemska BND (Säpo) som CIA !
  Numera skriver han böcker om hur styrd pressen är från politiker,och den multikulturella storindustrin.
  Nu till direktsändningen från Dresden:

  http://www.pi-news.net/2015/01/heute-18-30-uhr-livestream-pegida-dresden/

 5. Jag har nyligen läst på Google, att det inte ska vara mjältbrandsbakterier.Men vem ska man tro på. Det finns just nu inga människor där som är trovärdiga. Fram med någon SD- politiker så det finns någon trovärdighet. Varken Noshörningen Stefan Löfven, Giraffen Anna kinberg Batha, eller Stridshingsten 32:an Reinfeldt har ens ett uns trovärdighet. Men ingen av dem törs väl heller vara med i Malmö.

 6. Överallt problem p.g.a av massimporterna från arabländerna..
  I Tyskland har man hela dagen,varje halvtimma sänd ut propaganda och lovord över detta drägg..Orsaken är att man tror sig kunna förmå stoppa den stora tillströmningen demonstranter,som väntas till kvällens PEGIDA-promenader,i Berlin,Köln och Dresden..
  Kommer att under kvällen försöka finna en TV-kanal som sänder live,och lägga in den hos Pettersson !

  • Mjältbrand, anthrax, är en sjukdom med upp till 97% dödlighet i obehandlat tillstånd.

 7. Nu står det klart vem som har makten i Malme. Härom sistens var hela Davids Hall stängt av i flera dar för att nån töffe bombhotat gamla polishuset som ligger där; också kopplat till de tre attentaten mot fastighetsbolaget Victoria. Organiserad brottsliget i kamp mot polisen.

 8. Kanakerna ta sig ton, nu skall det visas styrka och inte flathet som man bruka i vanlig ordning

 9. Kronofogden och Victoria-Park-attentaten hänger ihop; kronofogden vräker på uppdrag av Victoria.

Kommentera