Polisanmälan i Östersund!


INSÄNDARE. POLISANMÄLAN I ÖSTERSUND!

Busschauffören har nu äntligen lämnat in en polisanmälan betr. bl.a. den stulna datorn.

Bussbolaget har också lämnat in en polisanmälan om egenmäktigt förfarande p.g.a. den olagliga ockupationen av bussen.

Och vad händer nu? Jo detta! Undersökningen kommer förmodligen att läggas ner säger Bengt Stadin vid

Ockupanterna!

Ockupanterna!

Östersundspolisen! Och hur kan han veta detta, har han fått order om att lägga ner undersökningen innan den ens har påbörjats? Och vem har i så fall beordrat detta kriminella förfarande?
Här kommer dessa skäggiga och stinkande grobianer och ställer hur många krav som helst, stjäl, vandaliserar, ockuperar annans egendom mm. men ändå händer ingenting! Dom kan göra precis vad dom vill och myndigheterna lägger sig platt och lyfter inte ens ett finger för tillrättavisning. Var finns rättvisan? Vart har det sunda förnuftet tagit vägen?

Ockupanterna gavs ju också fritt utrymme i både tidningar, radio och TV och här påstod dom att Migrationsverket hade ”lurat” dom och inte talat om vart dom skulle och att resan bara skulle ta två timmar!

Migrationsverket har bestridit deras uppgifter och säger i ett pressmeddelande att de sökande tydligt och klart informerats om destinationen innan avfärd och naturligtvis även hur lång tid resan skulle ta.

Även chauffören på bussen säger att resenärerna var väl medvetna om var de skulle och att han även diskuterat detta med männen. – Jag hjälpte dom direkt innan jag åkte, att ta fram platsen på kartorna i deras telefoner. De visste hela tiden var vi skulle, säger han.

Massimporten av odugliga lögnhalsar lär fortsätta så länge vi inte säger ifrån! Och den som inte vaknar nu vaknar nog aldrig!

MVH. Janne

-Pettersson tycker polisanmälan är intressant. Journalisten på Östersundsposten, Stefan Nolervik, påstår nämligen att han pratat med busschauffören Ronny Andersson och att datorn inte är stulen. Så frågan är om journalisten ljuger eller om Ronny anmäler en stöld av en dator som inte är stulen. Vad tror ni?

TIDIGARE 2015-01-02. Ronny Andersson har fått sin buss kapad, sin dator stulen och fått bussen använd som soprum och toalett

För er som undrar vem Ronny Andersson är så kanske det går upp ett ljus om vi talar om det är den busschaufför som fått sin buss kapad av lyxflyktingar i Grytan, Jämtland.

Inte nog med att kravmaskinerna klagar och gnäller och har lämnat fruar och barn kvar där de kommer ifrån. Någon av dem har också stulit busschaufförens dator. Ronnys Facebook där de senaste inläggen tyvärr har plockats bort.

Pettersson undrar varför inte det står i PK-pressen? 

2015-01-02_10412015-01-02_1034

2015-01-02_1157

 

100-tusentals svenska män har bott där araberna vägrar bo

Logga ut: Medmänskligheten finns inte på Facebook

Dödligaste året i Syrien och nakenbilder på syriska män i helvetet på jorden, Jämtland


17 responses to “Polisanmälan i Östersund!

 • Janne

  Stefan Nolervik är en ökänd lögnhals som brer ut sig i Östersundsposten! Han är också en fanatiskt anhängare av påtvingad mångkultur och det faller därför i sakens natur att han desperat försöker dölja stölden av datorn, eftersom den kan misstänkas härledas till okupanterna ! Norlevik är bara en i mängden av alla journalistiska pajasar som extremistlandet numera producerar! En kombinerad nolla och stolpskott i en och samma person.
  MVH
  Janne

  Gilla

 • Chaufför och bussbolag har lämnat in anmälan mot de kriminella asylsökarna i Grytan

  […] Pettersson uppger på sin sida att både busschauffören och bussbolaget har lämnat in en anmälan till […]

  Gilla

 • Jörgen Conny Skaarup

  Ja man får säga upp sitt svenska medlemskap och konvertera till illegal invandrare Ska fan köpa svart skokräm och smörja in ansiktet med och sen gå till socialen o säga jag heter muhammed eller nåt

  Gilla

 • stefon

  Bolaget har avtal med migrationsverket och har sannolikt hotat föraren med avsked om han inte tog bort inlägget.
  De vill inte förlora kontrakt med migrationsverket och ej få fordon förstörda.

  Gilla

 • Lars

  Hell yeah, det enda rätta! På tiden man sätter ned foten – detta är inte okej! Kostar ju massa tid och pengar – trams från första början – sen att myndigheten skall vika sig.

  Gilla

 • Grune

  Man får hoppas att polisanmälan även gäller 7-klövern som är själva orsaken till alltsammans och som bär hela skulden till det inträffade.

  Gilla

 • Tony

  Men detta är ju precis vad som blir resultatet när dom ynkliga
  Svenska Myndigheterna inte ställer några som helst krav på
  sådana som invaderar landet. Vilken Svensk som helst som
  varit utanför Sveriges gränser får visa vem han är när han
  kommer tillbaks, men alla andra kan komma utan något som helst dokument, dra vilka historier som helst utan någon kontroll
  allt köps tvärt av naiva .nickedockor.,

  Sen kan man inte låta bli att undra, måste dom som kommer hit
  som så kallade flyktingar med en gång få en standard, som det
  tagit ett helt arbetsliv att uppnå för en Svensk? Får Svenska
  ungdomar garantier från myndigheterna om en lägenhet
  efter tre månader? Nej dom får fortsätta att bo hemma hos
  föräldrarna alltid! Svenska myndigheter uppträder förrädiskt
  mot sitt eget folk, och det jävligaste av allt är att stora delar
  av befolkningen är fortfarande i stark koma, och verkar inte
  att vakna för än landet är helt förlorat!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Polisen gör nog vad dom kan! Tyvärr är ju 87% i Sverigeistan kommunister och vill dalta med buset. Polisen vet inte vem som tagit datorn och kommer aldrig att få husransakan för att leta efter den. Vad skall dom göra?
  I ett normalt land hade vi inhägnat ett område, där dom hade fått stanna tills allt stulet hade återlämnats och skadorna hade betalts. Därefter enkel biljett ut!

  Gilla

 • Rannug

  Bussbolagen och ägare till bussar måste lära sig att inte hyra ut till migrationsverket! Ni som äger och förvaltar fastigheter ni kommer också att få problem!

  Gilla

 • Pica pica

  De 60 som kom i bussen från Malmö har inte varit asylsökande en vecka innan de får lära sig hur de kan köra med och förnedra svenskarna! Vi får de invandrare vi förtjänar…..

  Jag såg meddelandet om transporten från Malmö. Det var på engelska och det stod klart och tydligt Grytans förläggning. Om då dessa inte kan så bra engelska som de tror kan det bli missförstånd.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Sverige tillhör ju invandrarna, det har vår förre statsminister klart och tydligt deklarerat.
  Så vad är problemet? Både bussen och datorn tillhör ju redan dem, självklart läggs därför alla polisanmälningar ner mot våra nya berikare.
  I Sverige spelar det inte så stor roll vad som görs, det är mycket viktigare att veta vem som gör det, eftersom svenska lagar gör skillnad på vi och dom. Dom måste trots det lära sig att de inte kan/får stjäla från staten, då reagerar både polisen och fru justisia. (typ Södertälje maffian)

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Läggs anmälningarna ned så får väl anmälarna överklaga detta på något sätt. Annars lägger de sig helt platta för importbuset. Och bussresor med Bergkvarabuss ska man nog akta sig för, man vet aldrig vilka husdjur man får med hem.

  Gilla

  • Stenbock

   Talade med någon höjdare på polisen,och undrade om de aldrig besökte mitt Ghetto under sina nattliga turer.Inget direkt svar,det enda han kunde råda mig till var,att parkera på någon annan gata i närheten !
   Inte stor hjälp men troligen ett stående svar/argument.När det gäller källarinbrotten menar man att det hela är försäkringsärende..

   Gilla

 • finnen

  Om undersökningen läggs ned trots att det är uppenbart att det skett ett brott (som är allt annat än ringa) och även gärningsmännen är välkända så är det väl ett direkt tjänstefel av polisen att göra så? Nästa steg blir då väl att upprätta anmälan om tjänstefel.

  Gilla

 • Stenbock

  Janne:
  Du tycks inte känna till hur det fungerar i vår mångkultur ! Själv har jag nöjet att bo i ett område som förändrats sedan jag skaffade min bostad. Denna låg då i ett tryggt svenskt område.Med åren har detta förändrats till nuvarande arabiskt/afrikanskt Ghetto.
  Därför kan man endast äga äldre skrotfärdiga bilar.
  Hade tidigare en relativt ny bil men den stals inom loppet av några månader två gånger.Därefter hade jag inbrott med krossade rutor otaliga gånger.
  Nu kommer själva vitsen för min kommentar.Samtliga anmälningar skrevs av inom några fåtal dagar.Sak samma har skett alla de gånger man gjort inbrott i min källarlokal.
  M.a.o. det som händer är att man varje gång,själv måste betala en s.k.egenavgift på försäkringen.Plus årligen höjda premier….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: