Somalier döms till sex år för grov våldtäkt

INVANDRING/BROTTSLIGHET. 28-åringen överföll och våldtog en för honom helt okänd kvinna på en bakgård i centrala Göteborg. Nu döms han till sex års fängelse. Kvinnan får även ett skadestånd på 163 000 kronor.

Mannen tog först kvinnans cykel. När hon följde efter honom för att ta tillbaka den överfölls hon inne på den undanskymda bakgården. Hon misshandlades med en flaska och fick ta emot både slag och sparkar innan hon våldtogs.

Tingsrätten anser att gärningen varit hänsynslös och präglad av råhet och fastställer också ett skadestånd till kvinnan på 163 000 kronor. Mannen, som för tre år sedan också dömdes till fängelse för våldtäktsförsök, säger sig inte ha någon minnesbild av det inträffade.

-Pettersson noterar att det är som vanligt, varken GP eller någon av de andra drakarna vill tala om att mannen är en 28-årig somalier som av någon oklar anledning fått svenskt medborgarskap och därmed inte kan utvisas…

– Nu ska du dö din jävla fitta! påstår åklagaren att den fine herren sagt.  

Kvinnan blev slagen med en flaska, med knytnävar och sparkad i huvudet. Hon tvingades därefter till olika former av samlag. Våldet resulterade i allvarliga, dock inte livshotande, skador.

Tingsrätten dömer mannen för grov våldtäkt, med följande motivering:

 ”Målsäganden har uppskattat att händelseförloppet tog 30-45 minuter. Gärningen har varit hänsynslös och präglats av råhet. Kvinnan har känt dödsångest och många gånger under skeendet bett honom att sluta. Han har dragit i hennes jacka och hållit för hennes mun så hon inte fått luft. Hon har legat på krossat glas …”

Domstolen – som anser kvinnans berättelse vara till 100 procent trovärdig – fastställer skadeståndet i målet till 163 000 kronor.

28-åringen har under utredningen och rättegången varken kunnat erkänna eller förneka. Han påstår sig helt enkelt inte ha någon minnesbild av det inträffade.

Mannen fälldes i december 2011 för bland annat våldtäktsförsök och fick då två års fängelse.

I den senaste domen på sex år ingår – förutom den grova våldtäkten – ett rånförsök inne på restaurang Sticky Fingers och en serie mindre brott.

Återkalla medborgarskapet och UUUUUTTTTT!!!!!

12 thoughts on “Somalier döms till sex år för grov våldtäkt

  1. OM den här somaliern INTE varit i Sverige hade detta grova brott aldrig hänt!!!
    Jag kan förstå att Socialdemokraterna vill sitta vid maktens köttgrytor och därför bedriver RÖSTIMPORT AV MUSLIMER.
    MEN vad finns SAMVETET mot det blödande svenska folket????

  2. Om detta var en vänsterkvinna undrar jag om hon fortfarande tycker att etnicitet inte hade något med saken att göra.

  3. Våldtäkt är överrepresenterat med 5 ggr hos utrikes födda. Irakier leder den överrepresentationen. Källhänvisning:

    http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/brottslighet-bland-invandrare-borde-oroa-alla-partier_6272110.svd

    ”Den senaste svenska mätningen gav vid handen att överrepresentationen i registrerad brottslighet för utrikes födda var 2,5. Ännu högre när det gäller grövre brott: överrepresentationen var 4,2 i kategorin dödligt våld och försök till mord och dråp, samt 5,0 vad gäller våldtäkt och försök till våldtäkt. Sett till antalet brott, i samtliga kategorier, som begicks under mätperioden stod utrikes födda och barn till utrikes födda för sammanlagt 40 procent, enligt Brå.”

  4. Först ska skattebetalarna föda det jävla aset, och sen
    betala dryga böter för kåtbockens eskapader,Tvi fan!

Kommentera