Bild på kuppmakarna


INSÄNDARE. Fridolin har precis, och med nöd och näppe, klarat av kadettskolan. Ingen hade sagt till honom att det skulle ta mer än 100 dagar. Romson känner sig bekväm i klädseln. Det riktigt pirrar i magen på henne. Nu MÅSTE alla respektera mig! Lööf undrar om hennes lite längre hår sticker ut för mycket. Inget får ju sticka ut längre. Men hon som egentligen inte gillar uppsatt hår. Kanske nästa gång? Löfvén är i sitt esse! Här har vi den starka ledaren som rörelsen, kanske hela landet, letat efter så länge. Nu är det slutkäbblat om tramsiga ingångsvärden! AKB vet att hon är längst. Att vara lång i uniform är bra för det har hon hört av Reinfeldt. AKB är nöjd så, och ingen liten kommunalpolitiker ska komma och säga annat! Björklund vet att hans uniform är mest reglementsenlig av allas. Han har till skillnad från de andra faktiskt erfarenhet av uniformsbärande! Problemet som gnager i hans mage är att det individuella värdet döljs när den uniforma ytan nu blivit så pass viktig. Men det var det värt, för han är äntligen en GOD människa nu. ”Måste komma ihåg att säga KD, säg KD nu och inte SD…”

Bilden Härifrån

Juntan håller presskonferens om maktövertagandet

Juntan håller presskonferens om maktövertagandet


16 responses to “Bild på kuppmakarna

 • ÅMÅL

  Har juntan planer på att införa fascistisk diktatur?
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Acerbolagen

  Gilla

 • Kenth

  Dom har glömt den lilla mustaschen under näsan på ”bogvisiret” annars är likheten slående!

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Årets bild har korats i Tyskland…En ensam ung kvinna med fanan högt,går orädd rakt mot det kommunistiska drägget…En polis försöker hindra henne.
  När får vi se samma sak av modiga sverigevänner ?

  Gilla

 • Tony

  Ja beter man sig som en junta får dom förbanne mig
  finna sig i att bli kallade så!

  Gilla

 • Grune

  Är detta månne upprinnelsen till tredje världskriget?????

  Gilla

 • mari

  Finns något land i Europa som reagerat på hur illa ställt det är i vårat land eller är det så här Europa fungerar? Jag menar är det enbart här man infört Diktatur, fullskalig, över en natt ???????

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   EU bygger på att alla länder skall ha det lika dåligt….Det innebär att du får titta på Grekland,Portugal och andra medelhavsländer,för att se vad drömmen är för de styrande !

   Gilla

 • Lilli

  Liten mustasch på Batra och hon liknar precis…ja, just det!

  Gilla

 • asatemplet

  Reinfeldt sa redan innan att han hellre ville ge makten till S än att få stöd av SD. Moderaternas väljare fick precis vad de bad om. De kommer även fortsätta rösta på M, allt annat skulle förvåna mig!? De har ju fortsatt rösta på M trots OTALIGA märkliga uttalanden…

  Gilla

 • Argus

  Med förlov sagt tycker jag att det påminner mer om en syjunta än en militärjunta. Bara kärringar hela bunten.

  Gilla

 • jgarn

  Ett naturligt steg i ett land utan pressfrihet, stats styrd radio och TV, tankeförbudslagar, angiverisystem, tvångsanslutning, politisk fackförening, rätt partibok för offentlig tjänst, utbredd nepotism mm mm.

  Gilla

 • Blodsven

  Bilden hänger redan i Hall of Shame!

  Gilla

 • Grune

  En mycket bra bild av juntan.

  Gilla

  • jgarn

   En junta som håller sig med en skattefinansierad kriminell maffia, dvs Expo som har till uppgift att åsiktsregistrera och förfölja medborgare med avvikande politiska åsikter. Åsikter som inte delas med juntan är förbjudna. Fel politisk åsikt betyder uteslutning ur facket, föreningar och sparken från jobbet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: