Vill ni ha en eller flera hustrur till

Sajten SecondWife har startats för att lösa problemet med att skaffa sig en andra, tredje, eller fjärde hustru. Man har just nu ett erbjudande om 50% rabatt.

Man ställer dock krav på blivande medlemmar:

Män får inte ha mer än 3 fruar, eftersom bara max 4 är tillåtet enligt islam.

Kvinnor får inte redan vara gifta.

SecondWife

6 thoughts on “Vill ni ha en eller flera hustrur till

  1. Tänk att FN inte ens kan förhindra det månggifte som under FN:s första tid plockades bort tack vare jämlikheten. Nu är FN inte ens så demokratiskt, att man ens försöker göra något mot detta översitteri.
    Hur är det med allas lika värden eller allas lika värdighet. Det kan vi idag fråga alla politiker och nästan alla journalister om de är stolta över att det lika värdet har flyttats flera hundra år bakåt och slaveriet har återtagits i flera av deras länder och deras kalifat, och i Sverige vill en folkpartist införa månggifte.

    http://petterssonsblogg.se/2012/10/04/folkpartist-vill-legalisera-manggifte/

    • Tror att det gäller för svenskar, var det inte centerledaren som ville att det skall vara lagligt ?
      I Tyskland har det uppdagats att bidrag utgår till alla fyra fruarna och barnbidrag till alla barnen, pappan jobbar med att höja sin lön genom att producera fler bidrag. Är övertygad att samma sker här i Sverige.

      • Lena var lite kritisk.

        Det var inte den högljudda Centerledaren det var en så kallad stureplansgrupp inom centern . Centerpartister i gemen blev nog chockade av denna grupps många verklighetsfrämmande förslag.

      • Hur är det idag då Lena. Bra hoppas jag. Rock-Olga har fått nästan 50 nya visningar genom ditt arbete på bloggen strax före midnatt igår. Inte faan sov jag något bättre trots att du önskade mig god natt. Du får försöka fler gånger.

Kommentera