Ring 113 om du vill hoppa av IS


Såg just på nyheterna att supersnillet Mona Muslim har kläckt en ny briljant idé. Man ska inrätta ett nödnummer, motsvarande 112, för de personer som vill kliva av IS eller motsvarande extrema organisationer.

Man kan ju förstå att Mona Muslim med tanke på sin överfeta lön från regeringen känner sig pressad att kläcka någon idé, men när det gäller verklighetsfrånvända idéer så tar nog denna priset. Tror hon verkligen att dogmatiska muslimer kommer att kliva av IS bara man inrättar ett nödtelefonnummer ?? Trots sitt intensiva umgänge med dessa människor så verkar Mona muslim inte veta hur de här människorna tänker och fungerar.

Lusharpan tycker att förslaget verkar ligga på samma nivå som diskussionen kring den ”rasistiska” glassen Nogger. Det var det enda uppslag ett antal personer med en årslön på en miljon kronor lyckades kläcka ur sig på ett antal år. Som vi konstaterat så många gånger tidigare här på Pettersson så är det inte några skattehöjningar som krävs här i landet. Det är sunt förnuft och att man bl a slutar att dela ut fullständigt onödiga arbetsuppgifter till avdankade politiker bara för att de ska kunna fortsätta att lyfta sin feta lön.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

 


6 responses to “Ring 113 om du vill hoppa av IS

 • Grune

  Kan hon inte hitta på ett nummer dit alla f.d. svenskar kan ringa och vilja bli medlämmar av en svensk stat också.

  Gilla

 • Tony

  Tror att Godsägare Persson ler i mjugg och säger
  vad var det jag sade om Månas tankeförmåga?
  Visserligen vimlar det av katastrofer i Sosse leden
  idag, men hon måste nog räknas in som det ultimata
  sänket för partiet?

  Gilla

 • Fjodor

  Fantastisk idé av Mona. Jag förmodar att detta inte kommer att begränsa sig till svenska medborgare och att den nu är fritt fram för all världens muslimska terrorister att få fristad i Sverige med snuttefilt och allt.

  Gilla

 • allemand

  Kom ihåg vad G Persson sade, Monas starka sida är inte tänkandet.

  Gilla

 • Rannug

  När IS vevar runt med 20 000 man i Sverige och skjuter ihjäl tusentals svenskar varje dag så kan man väl trycka Månas telefonnummer på ammunitionsaskarna………

  Gilla

 • Pettersson

  Skicka regeringsplanet om de vill hoppa av. Det är bara en tidsfråga nu när det börjar brännas för dem…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: