Tahir Mujtaba känner sig uttittad

Tahir Mujtaba som anmält Pettersson för brott mot Personuppgiftslagen (PUL) påstod på videolänk och talade genom tolk att han kände sig väldigt kränk och hade blivit tvungen att flytta och det var bloggens fel enligt honom. Han påstod att han blivit kallat islamist och utsatt för rasistiska uttalanden. Tahir sa även att han kände sig uttittad på gatorna i Umeå och det var bloggens fel. Tahir var också väldigt besviken på att han inte direkt fick 30 000 kronor i skadestånd som han sagt i polisförhören att han ville ha. Rättens ordförande berättade att Tahir fått ett brev hemskickat till sig där han skulle specificera skadeståndet men att han inte svarat på det så nu måste han börja om och stämma mig igen. Tahir som dömts enligt nedan tycker även domstolen ska se till att allt om honom försvinner från nätet och att Petterssonsblogg.se sprider hat…

Umeå tingsrätt dömde:

 • Tahir Mujtaba, född 1982. Medborgare i Pakistan. Tolkbehov på urdu. För Ofredande och Sexuellt ofredande till Skyddstillsyn med särskild behandlingsplan. Om fängelse hade valts skulle 1 månad dömts ut. Övervakningen ska pågå till 2015-10-02.
 • Tahir Mujtaba ska utge skadestånd till de fyra kvinnorna med sammanlagt 22 000 kr.
 • Mål nr B 2635-13
 • INGEN UTVISNING

Tahir satt även i rätten och blåljög, påstod att han hade överklagat. Hovrätten fastställde dock domen redan 2014-08-01 och den låg fast så när på att han frikändes i det ena fallet men dömdes i tre fall. HOVRÄTTEN FÖR ÖVRE NORRLAND DOM B 374-14

-Pettersson hittade bildkollaget nedan på Exponerat och undrar om någon förstår varför Tahir Mujtaba känner sig uttittad…

Tahir_Mujtaba

Pettersson på rättegång

29 thoughts on “Tahir Mujtaba känner sig uttittad

 1. Svenska kvinnor borde lära sig att stämma sådana här pajasar och kräva skadestånd….Muslimer får skadestånd för småsaker, här har vi kvinnor som blivit utsatta för sexuellt ofredande MEN JAG ÄR SÄKER PÅ ATT DE INTE FÅTT TIO ÖRE….
  Sverige kan betala 60,000 till en muslimsk kvinna som vägrat ta en läkare i hand men de här offren för sexuellt ofredande har inte fått tio öre, varför ???
  DET ÄR DAGS ATT KRÄVA FÖRÄNDRING!!!!

 2. I framtiden när Svennarna också måste tillhöra ett gäng för att få vara någorlunda ifred så kommer du inte enbart bli uttittad Tahir, det kommer att göra ont också!

 3. Ojdå:
  Hade gärna sluppit dessa kommentarer,men det är svårt att låta sådant strunt som du skriver,stå oemotsagt…Inte minst med tanke på bloggens goda anseende !

 4. Jag gratulerar Petterssons till gratisreklamen.
  Tänk att en klänningsprydd arab kan vara en levande reklampelare, det kan inte bli bättre.
  Och jag passar på att än en gång tacka för att denna blogg finns. Jag sprider den allt jag kan.
  Trevlig helg.

 5. å dömma av bilderna förefaller han ha läggning av att vara en Muslimsk Narcissus….tacka då fan för han blev bitter då smek å pussar inte blev uppskattat av Norrlänskorna, de prioriterar ju skinntorra Samer på menyn…inte en trånsjuk muslim, som vare sig har kåta eller kan jojka under slutakten…

 6. Tycker verkligen Tahir att han anpassat sig tillräckligt för att slippa bli uttittad i Umeå? Visserligen ett foto med skidor men det hjälper inte…

 7. Till killen från Särkland i särk du har inte flyttat tillräckligt långt, jag känner mig kränkt. Kanske att någon tafsar på dig med hjälp av rostfritt stål någon gång i framtiden!

 8. Det var mig en ful fan, helt klart så befinner han sig i fel världsdel. Geografi är nog inte hans starkaste sida.

 9. Han känner sig kränkt??? Jaha, men kvinnorna som hade det
  osmakliga nöjet av att bli tafsad på av denna obehaglige typ?
  Han tror tydligen att det är fritt fram för ökenvandrare att
  angripa kvinnor här. Att kvinnor här har en helt annan status
  än i Mellanöstern tycks han inte förstå.
  Tycker att han ska betala sina böter och sen dra nattskjortan
  över huvudet och åka hem dit han kom ifrån!

 10. Varför skulle han “kränkas” av att bli kallad islamist? För att han påstår att han inte är en och att det är stigmatiserande att bli kallad en sån när man själv vet att man inte är det?

  Varför skulle hans tas hänsyn till? För att han är muslim och för att som sådan ska han särbehandlas? Fakta är att folk blir stigmatiserade och “missaktade” varje dag i Sverige när media, övriga makteliten och majoriteten av såna som påstår sig vara “antirasister” spyr ur sig ordet “rasist” till höger och vänster åt folk som inte har samma åsikter som dem och inte själva identifierar sig som “rasister”.

  • Verkligen , säg nått normalt på bloggen och du blir kallad vad som helst, en del är tom så fräcka att de insinuerar att du är arab!

   • Visst, jag känner mig som klöver 7, och dej uppfattar jag som knekt, alltid på plats för att vakta Stor Muftin och knuffa på småfolket!

 11. Fy fan för dessa vidriga och äckliga islamister, med sina lusiga jihadistskägg och särkdräkter förpestar de tillvaron för hela samhällen.

 12. Aktivister från en ny “frivilligorganisation” vid namn SwedSom Youth avpatrullerar nu dygnet runt Sveriges viktigaste flygplatser, med mål att fånga upp ungdomar som ser ut att vara jihadister på väg utomlands. Genom att tala förstånd med dessa presumtiva heliga krigare vill SSY få dem på andra tankar.

  En av aktivisterna är själv avhoppad al-Shabaabmedlem. Han säger att man kan SE på folk att de sannolikt har jihaderi i tankarna: deras klädsel, deras skäggväxt, deras allmänna uppträdande vittnar om det.

  Kan ni tänka er reaktionerna, om en etnisk svensk påstod att man kan känna igen en jihadist på utseendet?

  http://svenska.yle.fi/artikel/2014/11/21/han-raddar-radikaler-innan-de-satter-sig-pa-planet

 13. Ut med dessa sexförbrytare på åker och plöj ner dom till maskmat…
  Tänk er själva om eran mest älskade ni har blir antastad/våldtagen!

  Tack Pettersson:för all samhällsinformation ni ger oss.

 14. Den kränkta urdu talande mannen som kränker kvinnor , bevisligen.

  Har ju själv valt att träda fram och visa vad han går för.

  Intressant.

 15. Personligen ser jag extremt allvarligt på alla former av sexbrott. Jag vill ha det som i USA helt enkelt. Jag vill att allmänheten skall ha tillgång till information om vilka de här personerna är. Om det hjälper vet jag inte men nåt borde iallafall göras. Vi står inför en lavin av sexbrott och det är för att skydda kvinnor och barn helt enkelt.

Kommentera