Svenska politiker bär ansvar för människors död


Fredrik Virtanen tycker att svenska kommunpolitiker bär ansvar för miljoner människors död.

Genom att vissa  kommuner i Sverige ser till de egna medborgarnas välfärd, medverkar de samtidigt till miljoner afrikaners och asiaters död.

Kommunpolitiker som tar hänsyn till sina egna skattebetalare är inte bara åskådare, de är direkt ansvariga för att människor i Afrika och Asien dör i krig, konflikter, svält, fattigdom och naturkatastrofer. Enligt Virtanen vore det mer humant att låta dessa tiotals miljoner människor få tillträde till svensk välfärd.

Virtanen, som alla vet, bor på Södermalm och där vill man inte längre se tiggande romer i parkerna och på Södermalm tar man inte på långa vägar emot lika många asylsökande som påtvingas mindre kommuner ute på landsbygden. Dessutom ligger Virtanens hem på Folkungagatan i Stockholm väldigt långt från Rinkeby, Husby, Tensta och andra mönsterområden utanför innerstadens gränser.

Lite av ett hyckleri, eller..?

Källa: Aftonbladet

 


13 responses to “Svenska politiker bär ansvar för människors död

 • jockfall

  Dumt att kommentera idioter.

  Gilla

 • Ojdå

  Virtanens hem. Vad löjligt att prata omvad folk bor. Att reta sig på tiggare är futtigt. Ingen blir väl glad av att se dem, men att tycka att det är ett viktigt problem för OSS är svagsint.

  Gilla

 • Pica pica

  Och jag som trodde artikeln skulle handla om att politikerna bestämt att ta bort allt mer av Sveriges bistånd till verkligt nödlidande och satsa de pengarna på välfärdsturister här istället.

  Eller att våra politiker stödjer alla människorsmugglare och därmed medskyldiga till alla som dör i Medelhavet eller på väg hit.

  Gilla

 • Grune

  Virtanen kan ta alla sina miljarder och sälja sin 7-rummare i rikemanskvarteret och flytta ihop med dessa stackars negrer.

  Gilla

 • HamasLöven

  Vilken absurd människa. Bara för att han vill att vita ska dö. För om det är nåt såna as är ansvariga för så är det våldtäkten och mordet på tusentals vita i vårt land, genom det kommunistiska fördärvargift de sprider, som förhindrar att vita brys om på samma sätt som mörkhyade. Tala bara om uteliggarna contra inkommande. Vilka får moderna vinterkläder, och vilka lämnas att frysa ihjäl. Jag bara frågar. Inte hjälper man oss inhemska heller, det minsta alls längre. Det är slut med det. Alla resurser går till invandrarna. Så vad klagar det inbilska förrädaraset för. Och vem bryr sig om alla dessa miljoner utländska dussinmänniskor. Vad har de att komma med jämfört med oss. INGENTING. Så vem bryr sig om de försvinner från jordens yta. Den blir ju för tusan bättre av det. Men nu talar jag naturligtvis om de kopiösa mängderna utländska drägg i världen. Inte om de få sporadiska vettiga och sunda naturligtvis. Men det är dessa få undantag som bekräftar regeln.
  Att utrota vita är att utrota vettet och sundheten i världen, och främja den totala galenskapens utveckling i världen. Av vilka Fredrik Virtanen är ett av de få undantagen, som bekräftar de vitas överlägsenhet i sina levnadsmönster.

  Gilla

 • Lars

  J**la hycklare! Vem skall se till att alla får plats hemma hos dig: Virtanen? Gör det klokt – besök en psykolog innan du uttalar dig igen!

  Gilla

 • Uppgiven

  http://unvis.it/www.aftonlognen.se/ledare/ledarkronika/fredrikvirtanen/article19899957.ab

  ”Främlingsfientlighet existerar bara när människor är främlingar”

  Vem är då mest främlingsfientlig, den som bor på Södermalm eller den i Filipstad?

  Gilla

 • Tony

  Kan denna stora lufs tänka sig att någon av dom miljoner folk
  som han vill ha hit även får bosätta sig i hans kvarter?
  Nej tänkte väl det. Så brukar storhycklare fungera.
  Han vet mycket väl att det han säger är så in i h…..e fel
  men att få en jubelidiot att erkänna fel är nog lika svårt som
  att få Aftonlögnens upplaga att öka!

  Gilla

 • Varg i Veum

  Hyckleri är är själva fundamentet för de allra flesta som påstår sig vara sk ”antirasister” så det vore konstigt om han skrev på annat sätt.

  Gilla

 • Olli Rein

  Virtanen är sjuk, mycket sjuk i PK-sjukan. Vore han nu afrikan eller asiat, skulle han troligtvis mördas av någon annan afrikan eller asiat. Sådan är verkligheten som skapats av media, där virtanen själv är verksam i Fekaliebladet Aftonkloaken.

  Gilla

 • allemand

  Lev som jag lär, inte som jag lever.

  Gilla

 • Naivtive

  Lite hyckleri?

  Gilla

 • ossie

  Virtanen är en liten hjärndöd lus.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: