Stäng

11 reaktioner på “Fredagshälsning

  1. Alla religiösa sprider fantasier , det är dras livsuppgift. De svenska smyger numera, men avsikten är densamma.

 1. 87% av alla svenskar röstar på partier som vill ta hit en massa muslimer så det är dumt att påstå att det råder islamofobi i Sverige!

 2. Varför ska vi inte hylla en dålig kopia av äldre religioner som dessutom hittats på av analfabeter i ett fjärran ökenland?

 3. Jo att de är avogt inställda till vår ”Democrazy”, som vissa element av dem, så snillrikt kallar den, är väl inget att sticka under stol med.
  Men hur i helvete skall vi kunna erkänna något som inte finns. Kanske ett fall för minoritetsministären som erkänner ej existerande stater.

 4. Det är klart att kläcker man ur sig sådan här saker då gör man det ju inte direkt saker och ting lättare för sig?

  Har inte för avsikt att någonsin beblanda mig med Muslimer i det verkliga livet och flyttar de in någonstans i närheten, så flyttar jag ut helt enkelt.

  Nu verkar det inte förestående men det är kanske lika bra att ligga steget för och överväga en utlandsflytt.

  Så är alla överens sen och det är väl bra? Eller?

 5. Finns inget heligt med den sjuka skiten. Bara att tala om vägen från vårt till deras totalitära unkna smörja, säger allt om hur berättigat islamhatet är.

  De är dårar. De bekräftar ju tesen de fraför, snarare än eliminerar den. Det är just för att vi inte vill bli påtvingade nåt yttre avskumsträck, som vi reagerar. Infogade sig med sitt i vårt samhälle, skulle det inte vara något problem. MEN NÄR DE SKA DOMINERA OSS MED SITT, I –VÅRT– LAND, så… Vilka sviiiiin.

 6. Nu får alla läsare som inte tål litet grövre språk blunda. Finns nämligen bara en sak att säga: Fy fan!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: