Stäng

Arabisktalande man överföll kvinna, blev hundbiten

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Under torsdagskvällen var en 28-årig kvinna ute och gick med sin hund vid Skovengen i Kokkedal, Danmark. Hunden uppges vara en blandning av Rottweiler och Grand Danois, alltså en skaplig bit.

Plötsligt överfölls kvinnan av en man som slog henne i bakhuvudet med något slags påk eller gren.

Kvinnan slogs till marken men hunden försvarade henne. Hunden bet tag om mannens arm, och mannen tvingades till sist rikta ett kraftigt slag mot hunden för att den skulle släppa sitt grepp. Därefter flydde mannen från platsen.

Motivet till överfallet är oklart men att anfalla en kvinna med en sådan hund som sällskap tyder inte på några större förståndsgåvor.

Lokalavisen uppger förljande signalement på gärningsmannen: C:a 27 – 30 år gammal, c:a 185 centimeter lång, kraftigt byggd, Mellanöstern-utseende, mörkhårig, brunaktig hy, iklädd mörk dunjacka och löst sittande jeans, talade arabiska.

2014-11-21_1815

26 reaktioner på “Arabisktalande man överföll kvinna, blev hundbiten

 1. Lars Å Månsson och Ruben : Ni kära vänner på bloggen , laga härliga grytor på vad ni känner för, de kan man avnjuta i flera dagar. Kalops, Dillkött, Sjömansbiff,Gulaschgryta, all kreativitet är tillåten. Glöm inte fisksoppa och ta med fänkål och saffran.

  1. Och pizza, kebab, hamburgare, thaimat , kinamat och massa annan konstig mat. Men till efterrätt kaffe och en negerboll!

 2. @Lena
  Nej mina rader var inte tänkta för,att skapa ett medlidande.
  Har alltid varit köttätande,speciellt i Texas trivdes jag,med deras riktiga ”Steaks” vid Barbeques..
  Numera nöjer jag mig i Sverige med riktiga nötbiffar,kalvfilèr,och ibland vanligt stekt fläsk,med bruna böner.Allt beroende på vilket humör jag är vid matdags !

 3. @Lena
  Byggmästare-kotlett är ett läckert tjockt stycke av svinet,täckt med stekt bacon,och ägg ovanpå den hela….Brynta potatis med rosenkål och andra läckerheter på tallriken.
  Finns tyvärr inte längre att finna,sedan färjan till Tuborg upphörde.Möjligen kan man beställa en sådan,på en välsorterad restaurang i Köpenhamn ?

  1. @Lars
   Sluta nu upp med ditt frestande, sitter nästan och ”saglar po maj”.
   Kommer väl att drömma inatt om alla Danska läckerheter man genom åren inmundigat, dyrlaegens natmad, biksemad och alla de kolde bord man plöjt igenom. Gud bevare mig väl så mycket saftigt fläsk man tuggat i sig. 😉

   1. Ja vim tror du ente sitter o saglar ? De värsta e,att ja ente kan svälja Aalborg lenger p.g.a alla. mina mediciner.

  2. Lars Å Månsson : Jag är för många år nu för att njuta av en sådan tallrik tyvärr. Numera är det mest nyttiga soppor och oändliga sallader, men jag gör det ”gott för ögat”, inte så tokigt !

   1. @Lena
    Äta kan vi trots att vi åldrats…Sallader lurade min ena tös i mig,att jag skulle äta..Det gör jag inte om.Fick sitta på muggen flera dagar efteråt.Kaninerna får därefter behålla sin föda för min del.

   2. Lars Å Månsson : Vill du att jag ska ”tycka synd om”, du det finns varma sallader som är riktigt goda. Men de passar alla bäst när temperaturen är närmare +20 -30 grader celcius. Varma soppor är gott i grådasket.

 4. Pettersson:
  Det stod ju tydligt att det var en arabisktalande man !Denne arab verkar dock var ovanligt dum,eftersom han närmar sig ett ”orent djur”…

   1. Förr när det fanns en färjeförbindelse mellan Landskrona-Tuborg,brukade jag alltid beställa ”Byggmästarkotletten”,till mina Aalborgs Aquavit (Jubileum),….
    En dansk specialitet,som jag ännu idag kan slickar mig om munnen,när jag tänker mig tillbaka till ! 😉

   2. Lars Å Månsson : Nyfiken som jag är vad är denna läckerhet, ”byggmästarkotletten”, Aalborg vet jag.

   3. Ruben : Minns inte var jag åt i vilken stad på barnbespisningen när det serverades ”lappskojs”, kom inte till lektionerna då de feta tanterna inte ville låta mig gå förrän jag hade ätit upp, det förfärliga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: