Islamska förbundet i Sverige terrorstämplat av araber


ISLAM. Omar Mustafa, född 23 mars 1985 i Libanon med kurd-arabiskt ursprung, är ordförande för Islamiska förbundet i Sverige (IFiS). Han var tidigare politiker för Socialdemokraterna i Stockholms stad och var mellan den 7 och 13 april 2013 suppleant i Socialdemokraternas partistyrelse.

Omar tycker terrorstämlingen är ”knäpp” men han har inga synpunkter på att ISIS av allt att döma skurit halsen av en hjälparbetare till…

2014-11-16_1231

2014-11-16_1241

Twitter

Terrorgruppen Islamiska staten uppger att de avrättat ytterligare en fånge. I en ny video visar de upp en maskerad man som hävdar att han dödat den amerikanska hjälparbetaren Abdul-Rahman Kassig. Det rapporterar nyhetsbyrån AFP. Kassigs mamma har tidigare vädjat till IS att ta direktkontakt med henne.

BBC


11 responses to “Islamska förbundet i Sverige terrorstämplat av araber

 • Synonymen

  Detta kommer INTE som en blixt från en klar himmel!

  Svenska journalister är fega kräk som endast tänker på sig själva och sitt ”Söder”. Det vet att i moskéer frodas kriminalitet och hat mot oss Svenskar. Om dessa ynkryggar gjorde sitt jobb skulle den stora massan veta att:

  I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd bedrivs omstörtande verksamhet som är ett akut hot mot vårt land, vår demokrati och yttrandefrihet.

  I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd smids ohyggliga planer och riktlinjer dras upp för hur viktiga samhällsfunktioner skall intas av muslimer

  I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd huserar tusentals om inte tiotusentals stridsberedda muslimska krigare.

  I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd betraktas vi Svenskar som fiende.

  Hyggliga Svenskar är alltså muslimers fiende! Omar mustafa som kastades ut från Socialdemokraternas partistyrelse är ett exempel på en sådan inkräktare och krigare.

  Vakna nu, men vakna så det hörs!

  Gilla

 • Tony

  Islamska förbundet terrorstämplat av Araber, men vår
  fega utrikesminister hade inte ens mod att påstå att
  I S består av terrorister?

  Gilla

 • Belsebub

  Men inte ska vi väl bojkotta dessa snälla och sällsynt välutbildade människorna en sådan handling torde få etiketten ”rasism” eller islamofobiskt, eller hur.

  Gilla

 • Synonymen

  Detta är ingen nyhet.

  Att som Bolibompaministern Löfven prata om främmande undervattensverksamhet och dessutom göra stor sak av det är pinsamt.

  Det pågår för bövelen främmande verksamhet (muslimsk invasion) på land oavbrutet som det verkligen borde hållas presskonferens om istället.

  Där har vi det stora hotet mot vårt land.

  Hellre en Putin i skärgårn än en muslim i Skärholmen

  Gilla

 • Adonaj

  Med list och lönnmördarfasoner tar de sakta men säkert över samhällsfunktioner. Förbannade pack som tillhör kategorin invasiva arter.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  87 % av Svenska idioterna har valt att de vill ge Sverige till muslimerna.
  87% har en hjärna som är sämre en person som kommer från ett land utan skolor t ex Somalia eller Syrien. Grattis till er det Svenska folket ! Det Svenska folket kommer inom kort att vakna sin Törnrosa sömn och vakna upp i rena helvetet. Jo det Svenska folket har ju gjort sig förtjänade av att få det såhär ! Att 87% är sämre än ett litet barn i sitt sätt att tänka och t o m sämre än de som kommer från Somalia med IQ på50 -55 i IQ Haha Grattis ! Men nu är det försent att vakna upp för idiotfolket 87% i Sverige !

  Gilla

 • jockfall

  Att vi har fått in sådan skit i landet. Fruktansvärt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: