Traditionsenlig mottagning i Rosengård

INVANDRING. Räddningstjänsten larmades om en brand i en tvättstuga eller ett soprum på Rosengård strax före klockan 22 på onsdagskvällen. På plats möttes brandmännen av en bil i lågor, och stenkastning.

– Vi fick motta lite sten på en stegbil, så vi påbörjade aldrig insatsen utan körde därifrån, säger Räddningstjänsten Syds inre befäl Torbjörn Krokström. Räddningstjänsten fick invänta polisen, innan de släckte branden. Ingen gripen!!!

Läs mer på Sydsvenskan

 

 

8 thoughts on “Traditionsenlig mottagning i Rosengård

  1. Stackare, de hade tråkigt och tände på ett soprum, tvättstuga och en bil för att få dit brandmännen som de kunde kasta sten på.

    Det är bara att packa ihop och fara därifrån. Låt dem vara utan soprum och tvättstuga tills de tar tag i sina egna ungar.

    Varje gång de anfaller brevbärare, bussar ja all service så borde man dra in den. Till alla som klagar kan man säga att de tydligen vill ha det så. Det brukar inte hända saker förrän de själva drabbas ekonomiskt och/eller praktiskt.

  2. Begåvade ungdomar lever rövare i landet, tackar som fan för det ser ut som det gör. Sen att Polisen inte gör mera?! Ta tag i buset om det ”krävs hårdare tag , gör det då”! Slipper ni sådana kommentarer.

  3. Om polis,brankår eller ambulans kommer fram till en plats som dom har blivit kallade till och möts av stenkastning eller beskjutning skall dom bara åka därifrån utan åtgärd.

  4. Nya Sverige fredriks o sjuans nya Sverige. Stenkastning hala slaktade grisar stympning en stor samling utländska rasister ihop med fredrik o sjuan. Vem f-n vill bo i ett sådant land ?

KommenteraAvbryt svar