Expo kritiserar antirasisterna

Expo, vars verksamhet allt oftare drivit en ren partipolitisk agenda mot Sverigedemokraterna, går nu ut och kritiserar antirasisterna.

Inte för att många antirasister använder grövre våld än sina motståndare eller för att många antirasister är både odemokratiska, extrema och antisemitiska. Nej, de kritiseras för att blunda för islamismens frammarsch i Sverige.

Hizb ut-Tahrir har etablerat sig i Sverige och för en allt högljuddare propaganda för ett kalifat, sharia-lagar och mot den demokrati som generationer av svenskar gemensamt byggt upp. ”Alla muslimer är inte goda”, skriver Daniel Poohl och tillägger att man inte ska blunda för extremisterna.

I sin text lyfter Poohl fram islamisternas antisemitism, homofobi och demokratiförakt. Något vi i alternativa medier påtalat sedan länge.

Att både antirasister och gammelmedia blundat för de muslimska extremisternas framfart är tyvärr ett faktum, skriver Poohl och nämner alternativa medier som de enda som tagit upp detta i sina artiklar. Även om det smärtar, så har Avpixlat, Fria Tider, Exponerat och t.o.m. lilla Petterssons skrivit om de muslimska extremisternas framfart i flera år och varnat för vad som komma skall om ingen tar detta hot på allvar. Ett fåtal journalister har vågat lyfta på locket, som Per Gudmundson och Ivar Arpi, men även ett flertal invandrare från  muslimska länder har i artiklar sänt ut varningar.

Vi alla kallas för rasister och just det ordet är säkerligen det som väger tyngst när tystnaden lägrar sig över det politiskt korrekta Sverige. Vem vill/vågar ta första steget och riskera att bli kallad rasist, islamofob eller för att gå SD:s vägar?

Nu skriver Daniel Poohl på Expo om islamismens utbredning i Sverige och kanske att det sätter fart på debatten. Hur som helst, så är det bra skrivet av Poohl och kanske Poohl också kommer till insikt med att alla kritiker av förda invandringspolitik inte är rasister, lika lite som alla muslimer är islamister…

Källa: SVT opinion

5 thoughts on “Expo kritiserar antirasisterna

  1. Att det ska vara så svårt att formulera en anti-totalitär linje och driva den. Islamism, vänsterextremism och högerextremism rymmer totalitära åsikter och organisationer. Detta har varit uppenbart under lång tid. Ändå har man varit helt fixerad vid den högerextrema totalitarismen. Den har diskuterats och fördömts i decennier samtidigt som oviljan att diskutera islamism och vänstertotalitära företeelser har varit uppenbar. Förklaringen ligger till stor del i att den s.k. antirasistiska kampen till stor del har förts av vänsterextremister. Det har fått märkliga konsekvenser såsom att manifestationer mot politiskt våld endast riktats mot den lilla del som utförts av högerextremister. Det var vad som hände i Kärrtorp. Att eXpo nu nu tar upp islamismen är i och för sig positivt men något säger mig, med tanke på deras bakgrund, att de inte kommer att vilja ta upp den tredje formen av totalitarism, den inom vänstern!

  2. De dumma sweden kommer vakna skall ni se ! Men då är det försent. Tacka fredrik o sjuan dessa så grovt kriminella, någon kommer att göra ”något” var så säker. Fy f-n för dessa smutsiga svin i sjuan som är de värsta rasister någonsin mot det Svenska folket.

    • Gudmundsson glömde ju faktiskt skriva att det ska gälla papperslösa också. Det tror jag bestämt att han glömde att skriva för landet kan ju inte ta in typ 68.000 som ingen vet vilka dom är.

KommenteraAvbryt svar