Homosexuellas framtid i Sverige

Martin Hedlund, doktorand i kulturgeografi, skriver i Samtiden en artikel som borde få gehör hos Jonas Gardell, Eva Dahlgren och alla homosexuella.

”Invandringen en ödesfråga för homosexuella”, lyder rubriken till artikeln som belyser det faktum att allt fler personer anländer Sverige från länder där homosexualitet anses vara en sjukdom som bör botas och länder där homosexuella straffas på olika sätt.

Hedlund nämner att de länder varifrån den övervägande majoriteten av samtliga asylsökare kommer, är Syrien, Somalia, Afghanistan och Irak.

Den här bilden ger en bra sammanfattning över situationen för homosexuella och synen på dem, runt om i världen.

gaymarriage2copy

 

Hur de fyra ovan nämnda länderna ser på homosexualitet ser ni av kartan (klicka för större bild). Att intoleransen för homosexuella är stor i just muslimska länder märker ni snart och varifrån sker den största invandringen till Sverige? Just det, så istället för att oroas över Sverigedemokraternas allt större framgångar, borde Jonas Gardell, Eva Dahlgren och andra homosexuella vända sin oro åt annat håll. Kanske inte så politiskt korrekt, men inte mindre sant för det.

Källa: Samtiden

5 thoughts on “Homosexuellas framtid i Sverige

  1. Jag blir lika förvånad varje gång som HBTQ personer gör gemensam sak med extremvänstern för att få hit flera muslimer. Precis som när judar ska förneka muslimers aversion mot judar när de bränner synagogor.

    • Medicin
      Jag kan hålla med till så visso att det i bibeln står
      ”när en man sover med en man som en man sover med en kvinna”
      ”då är det en styggelse i guds ögon”
      Eller något liknande
      Men jag anser att religionen är den värsta sinnessjukdomen

KommenteraAvbryt svar