Inte tillåtet för nämndeman att ta avstånd från politisk islam

ISLAM. En Sverigedemokrat i Göteborg får inte fortsätta vara nämndeman i tingsrätten, eftersom han vill diskriminera muslimer. Det har tingsrätten beslutat efter ett möte med mannen.

SD-politikerns åsikt blev känd i somras, sedan han uttryckt den på Facebook. Han blev då avstängd av tingsrätten i väntan på utredning.

Enligt rättens protokoll från mötet vill mannen diskriminera ”jihadister och muslimska fundamentalister”.

Tingsrätten anser att allmänhetens förtroende för rättsväsendet skadas, om en nämndeman öppet vill diskriminera personer med en viss religion.

-Pettersson anser att Tingsrätten inte är klok. Tingsrätten konstaterar att uppdraget som nämndeman i svensk domstol inte kan utövas av någon som inte förhåller sig neutral till den muslimska ideologi som tillämpas av terrorgrupper som IS och al-Qaida och regeringar som de i Iran och Saudiarabien och som är ett minst lika stort hot mot mänskligheten som nazismen någonsin var.

6 thoughts on “Inte tillåtet för nämndeman att ta avstånd från politisk islam

  1. Räddhågsenheten sprider sig som en löpeld i de flesta myndigheter ett mycket farligt fenomen för vårt land. När ska vi se och höra några politiker förutom SD som talar om realiteter i vårt samhälle?

  2. Vilka är diskriminerade i detta land som man inte ens kan / vill? kalla Sverige numera.? I första hand är det etniska svenskar och de gamla invandrare, som i livsstil och framförallt attityder är svenska!
    / 1967 ”Invandrad” Finländare av helt etniskt ren svensk stam

  3. Vem säger att Svensk rättsväsen följer logik eller är intelligent. Att så inte är fallet ha vi ju tillräcklig bevis för

KommenteraAvbryt svar