Bruna bönor med fläsk rasistiskt?


Normalt skulle Pettersson garva åt detta men i landet Absurdistan kan man aldrig vara säker på om någon glad humorist skojar eller om politiker gör som de brukar, kommer med galna förslag…

2014-10-13_1150

MP kan vara rätt kul även om detta är ett skämt…


32 responses to “Bruna bönor med fläsk rasistiskt?

 • Mattias Axelsson

  Men snälla nån. Är sdare verkligen så här korkade? Ja, jag kan inte se något annat. Livets Hårda Skola måste verkligen hjärntvätta sina elever.

  Gilla

 • Daniel

  En skärmdump från 2014 och folk blir galna? KÄLLKRITIK någon?
  Nej det är inte sådant här som är vårt stora hot. Det är folk som vägrar att vara lite kritiska och går på allt de läser som är det stora hotet.

  http://www.metro.se/artikel/nej-milj%C3%B6partiet-har-inte-f%C3%B6rbjudit-bruna-b%C3%B6nor-xr

  Gilla

  • Beavis

   Som du säkert redan listat ut så är denna bloggen till för faktaresistenta hjärndöda idioter och ingen annan. Det är Sveriges avskräden jag talar om här och du kastar bort din tid på att försöka bilda dom. Det finns inget hopp för dom. Livets hårda skola har dömt dom till att för alltid vara till allmänt åtlöje och folks hånskrattande.

   Gillad av 1 person

 • Peter Häggblom

  Det är inte vanliga Svenskar som är rasister UTAN SVENSKA STATEN SOM ÄR RASISTER MOT SVENSKAR. Då e det slut med svartpeppar,vitpeppar,vitlök,bunt skit,

  Gilla

 • Dan Lind

  Vad händer med vita bönor? Jag känner mig rasistiskt behandlad.

  Gilla

 • Stefan

  Nu får dom väl förfan ge sig, ta bort hela jävla bruna färgen oxå då.😡😡😡

  Gilla

 • Håke

  😂😂😂hissen kan inte gå hela vägen upp om man går på den…

  Gilla

 • Magnus Andersson

  Det finns inte ett land som heter Sverige.Numera heter det absurdistan.Stora delar av världen hånar och skrattar åt oss pga världens sämsta integrationspolitik .Jag kan inte annat se att den blåa och sedermera röda regeringen har kört Moder Svea i diket med ren laglöshet + ren anarki.regeringen och polisen står helt handfallna och gör inget åt detta.Hur ska detta sluta,med inbördeskrig eller??

  Gilla

  • Jan Söderman

   Det finns inga länder överhuvudtaget. De är bara tankekonstruktioner, det enda som existerar är individer.

   Gilla

 • Demokratica

  Det är fejk står på metro och nyheter24! Man kan också se att skärmdumpen har fel teckensnitt! Hahaha förbannade troll! Jag sj försökte hitta artikeln på aftonbladet och googla efter den då kom denna blogg upp. Och man brukar alltid hitta artikeln när man googlar titel + aftonbladet. Att folk inte har något bättre för sig!

  Gilla

 • mulleomar

  …då får man va snabb, ifall man vill importera en Tyska med rätt ideologi och med hull på de rätta ställena!.,)

  Gilla

 • Ruben

  Man måste sålla bland skiten man läser, det här var ganska glasklart att det var fejk. Men med det här jävla bottenskrapet till Kalle Anka regering så kan vi förvänta oss vilka tokerier som helst framöver, den lär väl inte bli så långvarig. 🙂

  Gilla

 • Crilla

  Jag har dumpat Aftonbladet och är inte längre intresserad av det lilla de har att tillföra. Om denna skärmdump är sann eller falsk är inget jag bryr mig om. Vi som läser och kommenterar här är vuxna människor och kan fatta egna beslut. Vi kan tänka själva.

  Gilla

 • Stefan i Std

  Att det är en fejkartikel är konstaterat.

  Att miljöpartiet är islamister och bindgalna sadister är fortfarande fakta och kommer så att förbli. Att Mehmet Kaplan innehar en ministerpost i Sverige är fullständigt oacceptabelt.

  Muslimen Kaplan är Islamiska Statens man. Hans lojaliteter är hos islam och muslimer.

  Inte hos Svenskarna!

  Gilla

 • Edupola

  Konstigt att du försöker missleda dina läsare genom att publicera fejkade skärmdumpar utan att tydligt och klart säga att de är fejkade. Försöker du avsiktligt hetsa upp och skapa oro?

  http://www.metro.se/nyheter/nej-miljopartiet-har-inte-illegaliserat-bruna-bonor/EVHnjl!pNpwuC34vLGzg/

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Vita bönor lär ju gå, så man kanske kan kalla dem för mindre vita bönor.
  Mindre vita bönor med antismit kött.

  Gilla

 • Nisse

  Undrar bara är det tillåtet med svarta vinbär eller ?

  Gilla

  • Kurt

   Det är frågan det, är du i en affär kolla först att du är ensam med affärsbiträde innan du nämner detta hiskeliga ord, hör Ali eller Islamsk desinformation dig ligger du risig till, då är det hets mot folkgrupp

   Gilla

 • Tony

  Hela MP är väl i stort sätt ett enda stort Aprilskämt.

  Gilla

 • Tony

  Man kan inte säga Aftonbladet heller utan att drabbas av
  hysteriska skrattanfall, därför kallar jag den för Aftonslasken.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Haha… det är roligt för det är sant. I ett land som Sverige med den mentalitet som nuförtiden råder så är det inte alls så självklart som det borde vara att detta är en plojgrej. Kommer ni ihåg Nogger? Kommer ni ihåg kinapuffar? Kommer ni ihåg Tintin? Kommer ni ihåg Pippi? Det sitter faktiskt till synes vuxna människor som hela dagarna sitter och letar efter nåt att bli kränkta över, antingen något som de själva blir kränkta över eller å någon annans vägnar.

  Gilla

 • Falköga

  Ja du Löfven. Hur känns det nu när idiotförslagen börjar komma fram från dina samarbetspartner? Ångrar du dig? Vad säger dina gamla kompisar från verkstadsgolvet som gillar fläsk och bruna bönor? Blir kompromissen att Romson får höjda energiskatter mot att hon godtar ljusbruna bönor?

  Gilla

 • Farfar Bertil

  Det kan väl ändå inte vara sant! För nog tror jag att många inom MP har väldigt få korrekta tankar men en liten rest av hjärnkapacitet borde väl finnas kvar.
  Om det är sant då måste vi på fullt allvar ta till oss tanken att byta nationsnamn till Absurdistan.

  Gilla

  • Kurt

   Deras hjärnor kan jämföras med tanke kapacitet av en brun böna. Men vid närmare eftertanke ha nog en brun böna mera kapacitet en en miljö mupp.

   Gilla

 • ossie

  Puuh man bara undrar vad som kommer näst

  Gilla

 • Pica pica

  Nu håller jag med Robert, det är väl inte första april?

  Om det mot förmodan är sant att MP fått igenom en sådan motion, eller ens lagt en, borde MP skickas ut ur riksdagen tillsammans med alla som röstat för!

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Detta måste vara fel!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: