32 thoughts on “Bruna bönor med fläsk rasistiskt?

 1. Men snälla nån. Är sdare verkligen så här korkade? Ja, jag kan inte se något annat. Livets Hårda Skola måste verkligen hjärntvätta sina elever.

  • Som du säkert redan listat ut så är denna bloggen till för faktaresistenta hjärndöda idioter och ingen annan. Det är Sveriges avskräden jag talar om här och du kastar bort din tid på att försöka bilda dom. Det finns inget hopp för dom. Livets hårda skola har dömt dom till att för alltid vara till allmänt åtlöje och folks hånskrattande.

   • Hehe är det därför du är här, idiot har fått ett nytt namn…Beavis.!!!!

 2. Det är inte vanliga Svenskar som är rasister UTAN SVENSKA STATEN SOM ÄR RASISTER MOT SVENSKAR. Då e det slut med svartpeppar,vitpeppar,vitlök,bunt skit,

 3. Det finns inte ett land som heter Sverige.Numera heter det absurdistan.Stora delar av världen hånar och skrattar åt oss pga världens sämsta integrationspolitik .Jag kan inte annat se att den blåa och sedermera röda regeringen har kört Moder Svea i diket med ren laglöshet + ren anarki.regeringen och polisen står helt handfallna och gör inget åt detta.Hur ska detta sluta,med inbördeskrig eller??

  • Det finns inga länder överhuvudtaget. De är bara tankekonstruktioner, det enda som existerar är individer.

 4. Det är fejk står på metro och nyheter24! Man kan också se att skärmdumpen har fel teckensnitt! Hahaha förbannade troll! Jag sj försökte hitta artikeln på aftonbladet och googla efter den då kom denna blogg upp. Och man brukar alltid hitta artikeln när man googlar titel + aftonbladet. Att folk inte har något bättre för sig!

 5. Man måste sålla bland skiten man läser, det här var ganska glasklart att det var fejk. Men med det här jävla bottenskrapet till Kalle Anka regering så kan vi förvänta oss vilka tokerier som helst framöver, den lär väl inte bli så långvarig. 🙂

 6. Jag har dumpat Aftonbladet och är inte längre intresserad av det lilla de har att tillföra. Om denna skärmdump är sann eller falsk är inget jag bryr mig om. Vi som läser och kommenterar här är vuxna människor och kan fatta egna beslut. Vi kan tänka själva.

 7. Att det är en fejkartikel är konstaterat.

  Att miljöpartiet är islamister och bindgalna sadister är fortfarande fakta och kommer så att förbli. Att Mehmet Kaplan innehar en ministerpost i Sverige är fullständigt oacceptabelt.

  Muslimen Kaplan är Islamiska Statens man. Hans lojaliteter är hos islam och muslimer.

  Inte hos Svenskarna!

 8. Vita bönor lär ju gå, så man kanske kan kalla dem för mindre vita bönor.
  Mindre vita bönor med antismit kött.

  • Det är frågan det, är du i en affär kolla först att du är ensam med affärsbiträde innan du nämner detta hiskeliga ord, hör Ali eller Islamsk desinformation dig ligger du risig till, då är det hets mot folkgrupp

 9. Man kan inte säga Aftonbladet heller utan att drabbas av
  hysteriska skrattanfall, därför kallar jag den för Aftonslasken.

 10. Haha… det är roligt för det är sant. I ett land som Sverige med den mentalitet som nuförtiden råder så är det inte alls så självklart som det borde vara att detta är en plojgrej. Kommer ni ihåg Nogger? Kommer ni ihåg kinapuffar? Kommer ni ihåg Tintin? Kommer ni ihåg Pippi? Det sitter faktiskt till synes vuxna människor som hela dagarna sitter och letar efter nåt att bli kränkta över, antingen något som de själva blir kränkta över eller å någon annans vägnar.

 11. Ja du Löfven. Hur känns det nu när idiotförslagen börjar komma fram från dina samarbetspartner? Ångrar du dig? Vad säger dina gamla kompisar från verkstadsgolvet som gillar fläsk och bruna bönor? Blir kompromissen att Romson får höjda energiskatter mot att hon godtar ljusbruna bönor?

 12. Det kan väl ändå inte vara sant! För nog tror jag att många inom MP har väldigt få korrekta tankar men en liten rest av hjärnkapacitet borde väl finnas kvar.
  Om det är sant då måste vi på fullt allvar ta till oss tanken att byta nationsnamn till Absurdistan.

  • Deras hjärnor kan jämföras med tanke kapacitet av en brun böna. Men vid närmare eftertanke ha nog en brun böna mera kapacitet en en miljö mupp.

 13. Nu håller jag med Robert, det är väl inte första april?

  Om det mot förmodan är sant att MP fått igenom en sådan motion, eller ens lagt en, borde MP skickas ut ur riksdagen tillsammans med alla som röstat för!

Kommentera