Granskning av Expressens hatdrev mot SD

VALET 2014. Expressen utförde inför valet 2014, en av de största kampanjerna mot ett riksdagsparti i Sveriges historia. Genom en tredelad kampanj, ville man förmå människor att inte rösta på Sverigedemokraterna.


Först lät man Knut-Göran Kjellberg skriva en kommunistinfluerad, Hitlerbesatt artikelserie om andra världskriget, i syfte att få människor att koppla ihop Hitler och rasism med SD. Granskning Sverige ringer Knut-Göran Kjellberg och avslöjar hur han inte berättar sanningen objektivt, utan istället vill pådyvla ”skolungar” den historiesyn som passar kommunisterna och Expressens agenda.

Andra delen av Expressens kampanj handlade om att romantisera, skönmåla och ”försvenska” kriminella invandrare och kolonisatörer i en artikelserie kallad ”det nya landet”.

Den tredje och mest makabra delen av kampanjen, var att Expressen, tillsammans med den våldsamma kommunistiska dödslisteorganisationen Researchgruppen, gick igenom 70 000 kommentarer på alla stora etablissemangskritiska bloggar, för att hitta någon affektivt skriven kommentar för 3-4 år sedan.
Med detta material som grund gick man objudet hem till folk, in i hemmen med dold kamera, och började ställa oförskämda frågor i syfte att skrämma vanliga människor till tysnad.
Granskning Sverige får skakande vittnesmål om hur Expressen betedde sig och hur dom uthängda familjerna drabbats.

Ingen journalist på Expressen vill svara på frågor. Granskning Sverige får dock tag i den person som smygfilmat hemma hos vanliga medborgare. Trots att han inte ens behöver ljuga för oss, väljer han ändå att bluffa, vilket vi naturligtvis snabbt avslöjar.

Expressens kampanj har utvecklats till en av de största PR-förlusterna i svensk mediehistoria.
Hattidningen Expressen är idag den tidning som ligger i botten i alla förtroendemätningar hos allmänheten. Granskning Sverige hjälper Expressen att visa varför de har så dåligt förtroende och därför är konkursfärdiga. Det är en lång uppförsbacke att hämta in ett brustet förtroende, men naturligtvis kan Granskning Sverige bistå med tips och idéer. Expressen borde välkomna att Granskning Sverige visar allmänheten hur svårt det är att få kontakt med dem och hur deras journalister ogenerat ljuger medborgarna rätt upp i ansiktet, så man kan åtgärda dessa problem.

3 thoughts on “Granskning av Expressens hatdrev mot SD

  1. Vi som tycker SD är bra för landet måste tacka Expressen för att SD blev tredje största partiet. Om 4 år blir SD ännu större. Kanske ännu tidigare för Löfven klarar sig inte länge.

  2. Tänk så mycket elände ett demokratiskt val i Sverige ställer till det för en del.

    För Gycklarna i Kivik, som hellre låter förstöra 30 000 äpplen än att ge dem till människor/barn som har det knapert, så betyder tydligen respekten för demokratin, inte så mycket.

    Att låta 30 000 äpplen ruttna bort är tydligen att ”Bee Nice”.

    Tror varken naturens viktiga bin eller vårt lands viktiga demokrati, tjänar något genom denna skapelse.

    http://www.expressen.se/kvallsposten/arets-appeltavla–en-vass-protest-mot-valet/

Kommentera