Är Arnstad riktig klok?


GALENSKAP. De som hittills tvekat om att “historikern” Henrik Arnstad inte är helt tillräknelig, kan nog sluta grubbla efter detta uttalande på söndagsmorgonen. SDU-ordföranden Gustav Kasselstrand kommenterar samtidigt det obscena utspelet.

2014-09-28_1935

Arnstad ser som bekant fascism precis överallt i samhället, och Sverigedemokraterna menar han är ett fascistiskt parti, ett påstående ingen annan seriös forskare eller historiker håller med om. Han har bland annat sågats av den riktige historieprofessorn Dick Harrison.

Vänner till de “svenskar” Arnstad nämner, som rest till Irak eller Syrien för att strida med den muslimska terrorgruppen Islamiska Staten, har redan försökt halshugga och döda så många som möjligt i Norge, Belgien och Australien. Lyckligtvis stoppades de av polis innan de hann skrida till verket. Om något så kan man i så fall tala om flera muslimska Breiviks.

Att påstå att Sverigedemokratisk Ungdom skulle bestå av potentiella massmördare är ett grovt övertramp och förtal, och visar egentligen bara hur lite Arnstad förstått samt hur manisk hans världsbild är. Det är dessutom att trivialisera den ständigt närvarande och ökande hotbilden från IS-anhängare. Vidare är det bland hans egna kamrater inom extremvänstern det grova våldet finns, en grupp som tillsammans med islamister pekas ut av säkerhetstjänster i flertalet länder – bland annat Sverige – som det största hotet mot demokratin.

SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand kommenterar Arnstads obscena utspel för Avpixlat: – Arnstad överträffar sig själv i dårskap. Samtidigt omhuldas han av det mediala etablissemanget som ofta bereder plats åt honom att torgföra sina vanföreställningar i morgonsoffor och radioprogram. Hans utbrott av den här typen är numera på en så bisarr nivå att jag inte förstår hur någon människa kan ta honom seriöst. Han är en medelålders misslyckad student som borde samla sig och försöka ta ut en examen.

Arnstad har en diger historia av märkliga uttalanden och lögner. Bland annat har han skapat ett eget “fascistindex” där han själv bestämmer vilken nivå Sverige just nu befinner sig på, och i juli slog han fast att judiska liv är mindre värda än andras.

-Pettersson antar att en galen massmördare naturligtvis kan komma från SDU, men lika gärna vara journalist från Södermalm. Tänk också på att Breivik var en ensam galning medan miljoner galningar kommer från islam…


9 responses to “Är Arnstad riktig klok?

 • Nu spyr jag | Petterssons gör skillnad

  […] Är Arnstad riktigt klok? […]

  Gilla

 • Grune

  Jag har slutat läsa tidningar och att lyssna på nyheterna på radio och tv p.g.a. att det förmedlas ingenting annat än lögner där.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Jisses, där han vi en snubbe med en äkta fobi i klinisk mening.

  Gilla

 • Smitty

  Landet Absurdistan där allt är möjligt…
  Lyckligtvis antar ”mediaeliten” i jornalistreservatet innan för tullarna att läsarna befinner sig på samma låga intellektuella nivå som de själva – något som kommer att visa sig vara ett för dem själva katastrofalt antagande…

  Nu tar sig media så absurda och rent av perversa proportioner i försöken att pådyvla medborgarna ”rätt” åsikter att ingen normalbegåvad och läskunnig medborgare kan göra annat än att skratta åt pajaskonsterna som journalisterna i reservatet ägnar sig åt.
  Personligen tror jag att ju mer absurd nyhetsrapporteringen blir, ju ihärdigare försök att pådyvla medborgarna – som är både vuxna och läskunniga – ”rätt” åsikter desto fler kommer att vända ryggen åt de perverterade journalisterna.

  Gilla

  • Grune

   Ja samtliga journalister i Sverige verkar stå på samma nivå som herr Arstad. Nämligen icke tillräkneliga.

   Gilla

 • Tokigt

  Inte f-n fick sådana pellejönsar som Arnstad uttala sig om sådant i massmedia förut ? Varför tillåts han nu framföra sitt ljug ? Har alla dom gamle stasikillarna från DDR börjat arbeta hos svenska TV, radio och tidningarna ?

  Gilla

 • ossie

  Svaret på den rubriken kan ju bara bli NEJ

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: