Ungdomar dansade – döms till fängelse och piskning

ISLAM. Sju unga iranier dansade till Pharrell Williams monsterhit ”Happy” i maj. Nu har de dömts till sex månaders fängelse – och 91 piskrapp.

Straffet för de sju kommer inte att verkställas i nuläget utan det är villkorat till att de inte begår liknande fruktansvärda brott – att lägga upp dansfilmer på Youtube – under de tre närmaste åren.

Motiveringen till domen var att ungdomarna framställt ”ett vulgärt klipp” och hade ”utomäktenskapliga relationer inom gruppen”.

The Guardian

Ayatollah Khomeini, 1979

“Allah skapade inte människan för att han skulle ha kul. Syftet med skapelsen var för mänskligheten att sättas på prov genom umbäranden och bön. En islamisk regim måste vara allvarlig på  varje område. Det finns inga skämt i Islam. Det finns ingen humor i Islam. Det finns inget roligt i Islam. Det kan inte vara skoj och glädje i det som är allvarligt.”

Gubben var en bedragare och genomförde ett av historiens största bedrägerier men i det är fallet tror Pettersson honom…

khomeini

Islam är inte en religion, inte heller är det en kult. I sin fulla form är det ett komplett, totalt, 100 %-igt system för livet. Islam har religiösa, juridiska, politiska, ekonomiska, sociala och militära komponenter. Den religiösa komponenten är bara en dimma för att dölja alla andra komponenter. Islamiseringen börjar när det finns tillräcklig med muslimer i ett land…

6 thoughts on “Ungdomar dansade – döms till fängelse och piskning

 1. Jag skiter i vad som händer i Iran, det som händer här är viktig om vi vill slippa se sånt i en snar Framtid i Sverige eller resten av Europa. Låt dem piska varandra halshugga varandra desto mindre problem för resten av världen

 2. Jag gillar Petterssons förklaring vad Islam är. Försökte som så många andra kalla den en ideologi men fann det otillräckligt.

  Efter att ha läst Koranen kallade jag den för en bruksanvisning för att leva. Samtidigt sa jag till min muslimske lärare att den var övernitisk och vilken tokig rackare kom ens på tanken att så underskatta sin egen skapelse. Då blev jag utskälld (minst sagt).

  Jag förklarade då att den kristna tron har en Gud som är god och förlåtande och tycker att hans skapelser är hyfsade och också fått en hjärna som kan klara upp livets med- och motgångar och på så sätt lära nytt och utvecklas. Vi är individer.

  Här ligger nog skillnaden: inom Islam uppmuntras inte individualism, eget tänkande och skapande. Framför allt blir ett själlöst kollektiv lättare att hantera av prästerskapet.

  Om ungdomar fick umgås naturligt, skratta och dansa skulle ayatollorna bli utan arbete (pengar). Muslimerna skulle inte vilja hata och kriga utan ha fullt upp med sina egna liv.

 3. Denne Pharrell Williams är en öppet exponerande superbög. Googla på denne och ni finner bilder av könsumgänge, ingen vitpixling, där hen både tar och ger, å det grövsta. Jag kan tycka att folk som indirekt hyllar en sån sjuk dj*vel, kan räkna med mothugg, alldeles särskilt som medvetenheten om Irans hållning är glasklar.

 4. Vi ha tillräcklig med Muslimer i landet/Europa för att börja lägga moteld. Dags för ett korståg för att befria Europa och visar Islam var skåpet ska stå, Men så länge Bankerna/Kapitalet mm. sälja ut till Araberna ha vi dåliga kort.

Kommentera