MP-toppen Maria Ferm jobbade svart och knarkade

VALET 2014.  Maria Theresa Ferm, född 28 augusti 1985 i Eriksfälts församling, Malmöhus län är en riksdagsledamot för Miljöpartiet sedan 2010.

Hon är uppvuxen i Falsterbo i Vellinge kommun och bosatt i Stockholm. Hon är Miljöpartiet de grönas talesperson i rättspolitiska och migrationspolitiska frågor. Hon prioriterar frågor om migration, integritet och ungdomsfrågor.

PK-pressen ägnar sig i huvudsak åt smutskastning av Sverigedemokrater så vi kontrar med detta från Miljöpartistens Maria Ferms blogg från 2008…2014-09-08_1441

”…Igår gick mp och regeringen ut med ett förslag om arbetskraftsinvandring. Äntligen kommer ett förslag för ökad invandring där regeringen och vi har en bra politik. Jag hoppas att Tobias Billström nu kommer ta tag i andra förbättringar för de papperslösa som redan är i Sverige. Det krävs en regularisering av papperslösa för att de inte ska utnyttjas på den svarta arbetsmarknaden och som nu inte ha tillgång till sjukvård.

Den svarta arbetsmarknaden är ett problem inte bara för papperslösa. Många unga utnyttjas även som svart arbetskraft. Jag extraknäckte till exempel svart i tonåren, och som ung är det svårt att säga ifrån och kräva vit lön…”

Maria säger sedan att hon krävde vit lön och fick sparken, men hon säger inte hur många år hon jobbade svart, enligt andra var det betydligt mer än lite svartarbete under skoltiden.

Tidigare har Maria Ferm sagt:”Jag missbrukade kokain en gång i veckan under två år” Läs om Knarkarpartiet 

-Pettersson undrar om Miljöpartiet med knarkare, svartarbetare och kramare av illegala är mogna att sitta i en regering…

 

14 thoughts on “MP-toppen Maria Ferm jobbade svart och knarkade

 1. Det var adeln, då som nu som ville ha ett fascistiskt styrelseskick. Där all makt tillföll kungen och adeln. Men det var för lite stake i adeln på den tiden, såväl som nu.

 2. Oj oj oj vad ni får fram smutsiga grejer i era granskningar. Det HÄR får nog många att välja att INTE rösta på MP. Jösses….

  • Hur gick det i senaste valet Horn? Inte gick väl MP framåt i vart fall. Det ni gör nu är odemokratiskt Horn. Därför går det inte att kalla ert odemokratiska maktövertagande något annat än odemokratiskt, och de som utförde det kallas för en politisk junta.

  • “Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.” Jaja, visste väl att det är en skitsida det här som alla andra fascistsidor.

  • “Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.” Så mycket för det ja…

   • Man kommenterar ju det politikerna gör, inte det de påstår sig göra. Det gäller de allra flesta, men odiskutabelt är att MILJÖPARTIET är det värsta hotet mot demokratin, sedan Gustav III:s tid.

Kommentera