MP-toppen Maria Ferm jobbade svart och knarkade


VALET 2014.  Maria Theresa Ferm, född 28 augusti 1985 i Eriksfälts församling, Malmöhus län är en riksdagsledamot för Miljöpartiet sedan 2010.

Hon är uppvuxen i Falsterbo i Vellinge kommun och bosatt i Stockholm. Hon är Miljöpartiet de grönas talesperson i rättspolitiska och migrationspolitiska frågor. Hon prioriterar frågor om migration, integritet och ungdomsfrågor.

PK-pressen ägnar sig i huvudsak åt smutskastning av Sverigedemokrater så vi kontrar med detta från Miljöpartistens Maria Ferms blogg från 2008…2014-09-08_1441

”…Igår gick mp och regeringen ut med ett förslag om arbetskraftsinvandring. Äntligen kommer ett förslag för ökad invandring där regeringen och vi har en bra politik. Jag hoppas att Tobias Billström nu kommer ta tag i andra förbättringar för de papperslösa som redan är i Sverige. Det krävs en regularisering av papperslösa för att de inte ska utnyttjas på den svarta arbetsmarknaden och som nu inte ha tillgång till sjukvård.

Den svarta arbetsmarknaden är ett problem inte bara för papperslösa. Många unga utnyttjas även som svart arbetskraft. Jag extraknäckte till exempel svart i tonåren, och som ung är det svårt att säga ifrån och kräva vit lön…”

Maria säger sedan att hon krävde vit lön och fick sparken, men hon säger inte hur många år hon jobbade svart, enligt andra var det betydligt mer än lite svartarbete under skoltiden.

Tidigare har Maria Ferm sagt:”Jag missbrukade kokain en gång i veckan under två år” Läs om Knarkarpartiet 

-Pettersson undrar om Miljöpartiet med knarkare, svartarbetare och kramare av illegala är mogna att sitta i en regering…

 


14 responses to “MP-toppen Maria Ferm jobbade svart och knarkade

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: