Ullenhag orolig för islamofobi

ISLAM. Idag skriver antiintegrationsminister Erik ”Myten” Ullenhag en debattartikel, tillsammans med Bejzat Becirov – Islamic center Malmö, Haider Ibrahim – ordförande för Islamiska Shiasamfunden i Sverige och Abdi Aziz Gedi – ordförande Somaliska föräldrar- och modersmålsföreningen.

Rubriken är ”Låt inte islamofobin ta fart” läs hela artikeln HÄR.  

Myten Ullenhag är alltså oroad över islamofobin, samtidigt som gränserna till Sverige är vidöppna för muslimer utan ID-handlingar, samtidigt som judar förföljs i Sverige, samtidigt som Syrien, Irak och Libyen står i brand, samtidigt som kristna och andra minoriteter massmördas och utrotas i Mellanöstern.

Samtidigt som muslimer slåss från Gibraltar till Filippinerna, i Kina, Indien, Ryssland, Nord- och Centralafrika, Thailand, Indonesien, Burma, Afghanistan med flera ställen. 

Samtidigt som muslimer slåss med judar, kristna, hinduer, buddister, ateister och andra sorters muslimer.

Samtidigt som islam frambringat organisationer som Boko Haram, al Shabab, al qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas och allt vad islams fredsambassadörer heter.

Samtidigt som islam är inblandat i 90 % av alla väpnade konflikter i världen.

Samtidigt som vi har facit över vad islam åstadkommit under 1 400 år…

…då är Myten Ullenhag oroad över islamofobin i Sverige. Är pojken riktigt klok? 

7 thoughts on “Ullenhag orolig för islamofobi

  1. Men snälla Ullenhag, islamisterna vill att vi ska vara rädda för dem och ge dem allt de kräver. Precis som du gör. Tror Ullenhag att de ska vara tacksamma mot honom och kanske rösta rätt? Nej, de betraktar eftergifter som bevis på att de är starkare och kan förakta och se ner på dig.

  2. Snälla dagarna skynda på nu tills den 14:e så släpper vi denna person där han hör hemma – psyket! Så himla less på allt han förtar sig i… Nej allt är inte guld som glimmar.

KommenteraAvbryt svar