Jimmie Åkesson – statsministern bekräftar

VALET 2014. Statsministern har bekräftat: Valet står mellan välfärd och massinvandring. Politik är att välja och Du väljer 14 september.

2014-08-16_2135

-Pettersson vill bara tillägga att när statsministern pratar om att vi ska öppna våra hjärtan så menar han plånboken, men han vill absolut inte att vi öppnar ögonen och ser vad han och sjukklövern ställt till med.

18 thoughts on “Jimmie Åkesson – statsministern bekräftar

  1. Jag och flera vänner och sympatisörer för SD har talat om att det här måste komma.
    Nu vill han hjälpa oss för att själpa vänstern. Lite sent!! Men ändå !
    Övertala alla era vänner som är högerinriktade: Nu är Reinfeldt körd! Glöm honom! Rösta SD!!!!!!

  2. Jag är som alla andra väldigt förvånad över Reinfeldts sommartal och att han faktiskt sade sanningen – den sanning som SD hävdat i alla år. Är ju bara att tacka och ta emot, men kan föreställa mig vad moderatfolk tycker o tänker just nu; och hur många som kommer rösta SD istället.

    Jag tror inte att moderatfolk tycker att han har fel, däremot att det görs fel och blir förbannade över att det inte finns några planer på att dra ner på invandringen.

    Jag har redan tidigare trott att SD kommer att få mycket högre väljarsiffror än vad prognoserna har visat och nu tror jag att dessa siffror kommer slås med råge! Hurra! 🙂

    Håller dock med tidigare inlägg; att det är sossarna och vänstern man riktigt får se upp med nu när man kan räkna ut moderaterna. Borde dock inte vara så väldigt svårt. Det är egentligen bara att peka på att SD är DET ENDA partiet som säger nej till fortsatt massinvandring.

  3. Det som är viktigt nu inför valet att SD kallar in valobservatörer från OSCE 7klövern kommer i ren desperaton hitta på något jävelskap!

  4. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Det ska bli intressant och se i debatten hur resten av sjuklövern kommer att reagera. Nu måste de ju hitta på nåt ännu mer ”medmänskligare”

    • Jag är inte säker på hur de reagerar nu när stassministern vält spelplanen. Normalbegåvade hade girat kontrakurs men i sjuklövern har de en uppfattningsförmåga som klart skiljer sig från normala människors. Jag brukar kalla dem för utomjordingar då det är den enda, dock långsökta, teori som knyter ihop alla lösa trådar.

      Vi får poppa popcorn och slå oss ner i TV-sofforna och åse hur de far omkring som skållade råttor.

  5. Reinfeldt har inget hjärta!

    Reinfeldt är en fullblodspsykopat och en känslokall elak djävel. Den som tror han värnar om muslimer och negrer tror fullständigt fel.

    Reinfeldt hatar det Svenska folket och dess välfärd. Det är den han vill krossa. Till sin hjälp tar han klent begåvade negrer och muslimer!

    Tänk på det 14 september 🙁

  6. Fredrik har insett att matchen är förlorad. Nu gäller det att styra bort väljarna från (s) till (sd) så att inte vänstern får egen majoritet. Om inget av blocken får egen majoritet så tvingas (s) att samarbeta med högern och då både (fp) ,(c) och (kd) ligger runt 4%-strecket så finns bara (m) kvar att samarbeta med….. Allt för att få makt, sveriges bästa är det ingen i 7-klövern som tänker på….

    • Ja, din teori verkar vettig och skulle också fungera fram till nästa val. Stassministern verkar ha läst sin Machiavelli; söndra och härska.

  7. Som sagt bara att välja mellan fortsatt massinvandring eller en någorlunda välfärd. Märkligt att Reinfelt vågar ta upp detta en månad för valet.

KommenteraAvbryt svar