Anmäld vänstersocialist anmäler

Den invandrade vänstersocialisten Athena Farrokhzad gavs chansen att bli sommarpratare i P1 denna sommar. Hon använde tiden till att framföra vänstersocialistisk propaganda och annat som upprörde en stor del av lyssnarna.

Hennes program fick över 70 anmälningar på sig och slog därmed ett tråkigt rekord. Man kan lugnt säga att detta förut så populära sommarprogram blivit en plattform för politiskt ställningstagande och är på väg att helt förlora den idé som programmet ursprungligen byggdes på.

Athena Farrokhzad är bara en i raden av invandrade vänstersocialister som tar varje chans att spotta på Sverige och utmåla svenskar som inbitna rasister. Varför individen väljer att bo kvar i landet förundrar, när Europas öppna gränser kan ta missnöjda medborgare till andra länder på ett enkelt vis.

Nu anmäler den invandrade vänstersocialisten i sin tur Anna von Bayerns sommarprogram, för att detta inte föll in i den mall som invandrade vänstersocialister skapat.

Personligen tycker jag man ska lägga ned programmet helt. Används detta som en politisk arena där människor kan framföra egna personliga åsikter, smutskasta andra och alt utan att någon kan försvara sig, har ursprunget förlorat sin roll.

Källor:

De mest anmälda sommarprogrammen

Därför anmäler vi Sommar i P1

Fakta om Farrokhzad

Athena Farrokhzads sommarprogram

Anna von Bayerns sommarprogram

 

11 thoughts on “Anmäld vänstersocialist anmäler

  1. Man kan ju inte låta bli att undra över när hon har skurit halsen
    av alla vita heterosexuella män, vem i helvete ska då försörja
    allt löskefolk som härjar inom kulturvänstern?, Dessa uppblåsta
    parodier på människosläktet kommer ju att få alla anslag som
    bekostar all den skit dom hasplar ur sig indragen när ingen finns
    som kan försörja idioterna. Hon är inte normal i huvudet!

  2. Mitt stående ställningstagande till denna kategori av individ är att inte helsike skall jag som svensk skattebetalare tvingas vara med och finansiera detta vansinne. Kärringhelvetet är med största sannolikhet finansierad via bidrag och olika bäckar små från svenskar. Aldrig, aldrig att jag accepterar detta, aldrig. Stäng av pengakranen och vi blir av med parasiterna.

  3. Bara en i raden av mellanösterns företrädare där hat och aggressivitet verkar vara genetiskt betingat.
    Det skrämmande är egentligen inte hennes åsikter utan att hon tillåts torgföra dessa i Sveriges radio.
    Det kryllar av dem nu,dessa hatiska unga muslimska ,oftast kvinnor,som tillåts skapa sig en karriär som ”antirasist” baserad på lögner om den svenska ”rasismen” och vad SD står för.
    Det går bara för sig i ett land där befolkningen är tystad då allt ifrågasättande klassas som ”rasism” och ”islamofobi”.
    I ett land av gummiryggar samt en växande muslimsk massinvandring blir deras lögner och uppdiktade verklighetsbeskrivning upphöjd till sanning,såsom forserumsstoryn och hijabuppropet.
    Aldrig ser vi en nykter samhällsanalys eller självinsikt/kritik från dessa individer utan allt går ut på att genom lögner och hatretorik mot landet som tagit emot dem, och bidragit till deras försörjning, steg för steg flytta fram sina positioner och ursprungsbefolkningen ska lära sig att tiga anpassa sig.

  4. Det har varit mycket vänsterpropaganda från SR/SVT denna sommar. Har vid ett flertal tvingats stänga ner frugans radio när vänsterkärringarna kacklar ut sitt tomma intellekt. Varför skall jag som medborgare finansiera vänsterns valrörelse med med mina licenspengar? De är ju så partiska som man överhuvudtaget kan bli? Allt ses med en rödgrön hinna på glasögonen. I slutändan hoppas jag att de gräver sin egen grav för så här kan vi inte ha det.

  5. Det vore roligt att se den goda Athena utföra samma stunt i sitt hemland, kritisera allt det som bär samhället.

    Det skulle hon bara göra en gång.

  6. Om jag inte missminner mig var det Tage Danielsson,frid
    över hans minne,som startade programmet.
    Om han kunde se vad som hänt med programmet skulle
    han inte bara rotera i sin grav.
    Han skulle snurra som en propeller.

KommenteraAvbryt svar