Turkiet vill förbjuda kvinnor att skratta offentligt


ISLAM. Turkiets vice premiärminister, islamisten Bülent Arinc vill inte att kvinnor skall tillåtas skratta högt offentligt, det är moraliskt förfall och passar illa med både värdet av dygd och visandet av kvinnliga företräden, säger Arinc enligt turkiska tidningar. Dessutom anser han att TV-sändningar leder till ”sexberoende” hos unga människor.

Premiärminister Recep Tayyip Erdogans suppleant Arinc, 66 år, representerar det konservativa partiet AKP. I sitt tal sade han att människorna borde hitta tillbaka till Koranens lära.

Det muslimska Turkiet påstås vara en modern stat och många i Sveriges 7-klöver vill ha in dem i EU.

-Pettersson noterar att Gudrun Schyman och alla så kallade feminister, från yttersta högern till den värsta vänstern är tysta när det gäller muslimernas sjuka galenskaper och det är inget att skratta åt…

T-Online      Yle.fi

 

 

 


30 responses to “Turkiet vill förbjuda kvinnor att skratta offentligt

 • Rannug

  Två turkar och en fes….

  Gilla

 • Rannug

  Kommer ni ihåg Janne Vängman ”Då är man en turk och en hedning”?

  Gilla

 • Stenbock

  @Lena
  Var den girige förrädaren där,luktar det pengar lång väg !! Hoppas du höll dig på behörigt avstånd från denna landets största parasit.

  Gilla

 • Tony

  Ägget jobbar ju stenhårt för att få med Turkiet i EU, som den
  dödgrävare han är för Sverige.

  Gilla

 • Kurt

  Vi skaratta åt denna dumma Turk, men vi h en Minister som vill avskaffa ordet Ras. Han stå nog på samma IQ level som Turken.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Kahkaha Turkiet.

  Det är dax att inte ta sig på för stort (religiöst) allvar. Om ni vill utvecklas och samtidigt bli respekterade som ett humanistiskt land. Så är det hög tid att uppföra sig som ett sådant också. Utvecklingen i Turkiet är skrämmande.

  Med hashtaggen kahkaha – det turkiska ordet för skratt – sprider tusentals kvinnor bilder på sig själva där de skrattar.

  Den nya trenden på Twitter är en protest mot att den turkiske vice premiärministern, Bülent Arinç, uppmanat kvinnor att inte skratta i offentliga miljöer. Enligt Arinc skadar kvinnoskratt moralen.

  Det islamistiska regeringspartiet AKP har dominerat politiken i landet sedan 2002. Nyligen utsågs premiärminister Recep Tayyip Erdogan till kandidat i presidentvalet i augusti.

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/skrattfest-pa-twitter/

  Gilla

 • AdarKomdenja

  Det är lätt att ålla sig för skratt, när man ser islams mörka skugga sprida sig till västvärlden, och beklagligt att AKP driver en allt tydligare konservativ/traditionell islam-politik i Turkiet. Motsättningarna kommer att växa, det största stödet som håller AKP vid makten är de okunniga och fattiga horderna på landsbygden, dom har Erdogan virat kring lillfingret. Modernt upplysta turkar, i de större och utvecklade städerna, samlar rösterna som vill att Turkiet skall utvecklas, inte avvecklas, som sekulärt modernt land.

  Gilla

 • Rannug

  Ponera nu att Bülent Arinc både rapar och fiser nästan samtidigt är det bara männen som får skratta då?

  Gilla

 • ossie

  Skicka dit dom svensk/turkiska ”komikerna” Soran Ismail eller Özz Nujen så är det nog ingen risk att nån skrattar.

  Gilla

  • Argus

   Jodå, folk skrattar visst åt dem, när de försöker vara allvarliga. I övrigt håller jag med dig helt.

   Gilla

 • Bertil Nilsson

  Sverige är svårt skadat helt klart, de skyldiga heter fredrik o sjuan i Svensk riksdag. Vill man byter namn till SVENSK RISKDAG. samma som med de farliga vägarna på 50 – 60 – 70 – 80 talet i Sverige. Men dessa politiker är betydligt mer farligt för oss alla Svenskar och alla andra som bor i Sverige. Det handlar inte om att Svenskar är rasister utan det handlar om rättvisa som fredrik o sju klövern har stulit från Svenska folket. Har ni glömt vad göran persson sa ? SVENSKA FOLKET KOMMER BLI MYCKET MYCKET ARGA NÄR DE UPPTÄCKER VAD VI HAR GJORT. (Stal vår pensionsfond på 700.000.000.000:-SEK) Detta har Svenska Statsministern göran persson sagt. Nu har fredrik o sjuan slagit hans stöld rekord mångdubbelt upp. En Kris som kommer bli värre än den från 30 talet många gånger om. Säkert kommer det bli väpnat konflikter och mycket troligt ett inbördes krig samma som Syrien har här i Sverige. Kanske är det vad Svenska folket vill ha, det verkar ju så när de röstar på en samling grovt sjukt kriminella som är värre än all annan maffia i Europa och USA – Dessa fredrik o sjuan är t o m värre än de knarksmugglare från sydamerika där militär och polis inte rår på denna maffian- samma som fredrik o sjuans gangster stölder från oss det Svenska folket. Glöm inte se på vad Sverige lånar per dygn = över en miljard SEK. Det är lätt att förstå var pengarna går. Men hur har ni Svenska folket tänkt er kunna betala tillbaka dessa enorma summor till utlandet. Då krävs det att Sverige har en export industri. Men den har fredrik o sjuan exporterat bort från Sverige… UNDRAR HUR NI TÄNKER ATT ÅTERBETALNINGEN SKALL KLARAS AV?

  Gilla

 • Argus

  Atatürk hade nog gett den att grunda Turkiet om han vetat vad som skulle komma.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Atatürk var en framsynt man som skapade den välgång i landet,som nu muslimerna driver i botten !Alla normalt funtade turkar,ser upp till honom även idag…

   Gilla

 • Pica pica

  Tänk om dessa fanatiska skäggubbar började tänka på sin egen handel och vandel och inte skylla sitt hat och våld på kvinnorna. Dessutom skulle de själva lära sig skratta också.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Man kan ju tex fråga också:

  Vilka det är som betalar för flyktingarna och hur mycket det kostar allt som allt för en (1) flykting under låt säga 7 års vistelse i Sverige.

  Varför inte staten har egna stora flyktingförläggningar.

  Redovisning av vinster som privata flyktingförläggningar gör.

  Blir flyktingarna informerade vid ankomst om att det är svenska lagar i Sverige.

  Det finns mycket att fråga om Lena.

  Gilla

  • Lena

   angelicaplacet tack för dina råd de är välbehövliga. Jag önskar även faktasiffror tror inte att övriga publiken förstår utan siffror, kram till dig. Det är så mycket information att jag inte ”ser skogen för bara träd”, önskar ”kalla fakta”.

   Gilla

 • Robert Gustafsson

  HAHAHAHA jag är inte kvinna men skrattar högt åt galenskapen.

  Gilla

 • Lena

  OT Pettersson och alla andra som har information, jag ska på ett informationsmöte om en asylförläggning ge mig några viktiga siffror och hållpunkter, tackar på förhand !

  Gilla

  • Stenbock

   @Lena
   Du kan nog ställa frågor (om allt som är naturligt hos oss) är tillåtet i deras länder.. Att man behandlar kvinnor som boskap har du redan vetskap om.Fråga istället hur vi svenskar skall ställa om oss,för att falla de nya i smaken..
   Berikarna ändrar inget av sina inpräntade levnadskonster !
   Glöm inte ställa frågan om ”de nya” har genomgått en hälsokontroll, med tanke på deras lands nya typer av sjukdomar,som Ebola och Mers !

   Gilla

   • Lena

    Stenbock stor kram och hjärtligt tack . Du inspirerar mig att fylla på med dina kloka råd. Visste inte var jag skulle börja och blev så upphetsad att jag inte kunde sortera du har verkligen hjälpt mig !

    Gilla

   • Lena

    Stenbock har du siffror på ungdomsarbetslösheten i Sverige, hur ser det ut på bostadsfronten, hur många svenska ungdomar jobbar i Norge och Danmark. I procent hur många fler tar vi emot jämfört med USA och Canada samt i jämförelse med våra grannländer?

    Gilla

  • Tanten

   Det här är 2013 års siffror tagna från eurostat och i år blir det ju många fler. Ju fler som beviljas uppehållstillstånd ju fler anhöriga kommer sedan. Andelen som får uppehållstillstånd ökar också kraftigt nu.

   http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-QA-14-003/EN/KS-QA-14-003-EN.PDF

   Man får komma ihåg att Sverige har knappt 2% av befolkningen i EU28 och jag har räknat lite på siffrorna.

   Siffrorna för fattade beslut kommer från Table 9, där ingår ju också tidigare års asylsökande som inte fått besked förrän 2013
   EU-28 minus Sverige: antal positiva beslut 88715, antal positiva beslut per 100.000 invånare 17,88. 68,46% fick avslag.
   Sverige: antal positiva beslut 24015, antal positiva beslut per 100.000 invånare 251,31. 46,64% fick avslag. I år är andelen som får avslag mycket mindre.

   Antal positiva beslut och avslag och antal per 100.000 invånare
   Danmark: 2810 , avslag 59,66%, per 100.000 50,16
   Finland: 1620, avslag 49,14 ” 29,85
   Norge: 5770, avslag 51% ” 114,23

   Av de som får status skyddsbehövande(subsidiary protection) var det i
   Sverige 16145 och i EU-28 minus Sverige 29395.

   När det gäller asylsökande 2013 (från Table 3)
   EU-28 minus Sverige : 379890
   Sverige: 54270

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: