Tiggare misshandlades


VÄRNAMO. En kvinna som satt och tiggde utanför Ica Kvantum i Värnamo misshandlades på tisdagskvällen. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus.

– Nej men hon blev ändå attackerad, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl hos polisen i Jönköpings län.

Det var runt 17-tiden som en grupp om tio personer började attackera kvinnan. Först med ord och sedan slog de omkull hennes penningmugg och därefter fick hon också ta emot slag mot huvud, arm och rygg.

– Hon ska ha fått en del slag på kroppen men hur allvarligt vet jag inte. Hon är inte förd till sjukhus i alla fall, säger Bo Gunnarsson.

Enligt vittnen så hade gruppen under tidigare dagar också skällt på kvinnan, men denna gång gick det alltså längre.

– Det trillar in uppgifter hela tiden under kvällen men än så länge är ingen identifierad. Vi letar efter signalementsuppgifter.

Polisen som kom till platsen spanade under kvällen efter gruppen. Personerna kommer troligen från ett före detta öststatsland, dock inte samma som den tiggande kvinnan. Orsaken till attacken är okänd.

Kvinnan som misshandlades är tillsammans med släkt på tillfällig visit i Värnamo.

-Pettersson läser ”Kvinnan som misshandlades är tillsammans med släkt på tillfällig visit i Värnamo” och angriparna från ett före detta öststats land…

Tiggeri med släkten kallas tillfällig visit och, ja, ja Grattis Sverige…jag upprepar. EU:s fria rörlighet omfattar inte tiggare, man ska ha medel att försörja sig när man vistas i ett annat land, normalt 450 kronor per dag så UUUUUTTTTT!!!!!.

Värnamo Nyheter 


7 responses to “Tiggare misshandlades

 • OLLE

  Bra jobbat, det gläder mig att folk är kreativa.

  Gilla

 • Crilla

  Hade en vän som helt plötsligt började tigga. Kände bara förakt för sådana ynkryggar. Är numera en f.d vän. Sånt slödder umgås jag inte med.

  Gilla

 • Kurt

  De bör pryglas ut ur Western Europa, tillbaks till de hål de ha krupit ur!

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Det går ju inte för sig,att andra zigenarklaner lägger beslag på deras inarbetade platser.. ( se signalement saknas enl.polisen)
  Naturligtvis var angriparna från ett konkurrerande läger.Ett brott som kan jämföras med tjyvskytte på grannens mark,hos oss mer civiliserade.

  Gilla

 • Zorro

  Det skulle vara kul om man kunde samla ihop ett gäng svenskar som skulle sätta sig och tigga på de ställen där zigenarna brukar sitta.
  Undrar om man skulle bli bortkörd av polisen då ?

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Kärringen frilansade kanske, då kommer maffian och trycker till de som tror att de kan få tigga för egen vinning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: