10 thoughts on “De flesta muslimer är fredliga men

  1. Ponera nu att Sverige ”råkar” reta upp någon stormakt. Hämnden kan bli att de förser många av Sveriges muslimer med vapen och kunskap om gerillakrigföring. Håll i hatten medelsvensson. Det kan väl inte hända näää det har ju inte varit upplopp i Husby och annorstäders skjutningar mm. nää ingenting händer nääää…..

  2. Väldigt intressanta att se och höra skillnaden från vad som får sägas i USA och i Sverige.

    Såg efter denna video på nedanstående site.
    http://topdocumentaryfilms.com/dispatches-undercover-mosque/

    Borde inte alla Svenska moskeer tvingas att sända ut sitt innehåll på Svenska så vi fick ta del av ”galenskapen och hatet” de ständigt sysslar med. Om man inte har något att dölja borde det ju inte vara ett problem.

    Finns det någon rörelse i Sverige som aktivt arbetar mot Islam?

  3. Om jag vore muslim har ställt frågan tidigare det måste vara någon sårts gen som gör att muslimer var dom än är på jorden så är det bara jävulskap krig massakrer våldtäkter rån mord bedrägerier misshandel. Men till Sverige är dom Välkomna. Sverige har inte haft krig på flera 100 år men är ganska säker på att inom 10 år så har vi ett nytt Syrien här. OCH DET MINA VÄNNER KAN VI TACKA 7KLÖVERN FÖR !!!

    • 200 år Nisse, fyrklöver vad menar du. Fyrklöver betyder väl tur, att vi inte har haft krig på länge beror väl på tur och vårt geografiska läge.

  4. Det är en ren njutning att höra Brigitte Gabriel klä av den fullt påklädda muslimen. Är djävligt trött på muslimer som anser sig missförstådda och stigmatiserade.

    Offerkoftan sitter förbannat illa på dessa religiöst debila muslimer. Inte ett pip hörs från svagbegåvade muslimer när slakt utförs av andra muslimer.

    Muslimer kan inte bygga fungerande samhällen. De har inte ens kunskapen att ta upp olja utan behöver hjälp från västerlänningar. Muslimer kan endast rasera samhällen som andra betydligt intelligentare människor byggt.

    • Ointelligent och fördomsfullt inlägg.
      Intelligens skillnader bland olika religiösa grupper är inte vetenskapligt belagt

      • ”Intelligens skillnader bland olika religiösa grupper är inte vetenskapligt belagt”

        Det har jag inte påstått. Det jag påstår är endast att muslimer är svagbegåvade. Det visar dem prov på stup i kvarten. För dig att bevisa motsatsen blir inte lätt.

        Särskrivning verkar förövrigt vara din melodi. Beror den på att du är ointelligent?

        Angående min påstådda fördomsfullhet nöjer jag mig med att citera Lou Reed

        ”Det är inte fördomar, utan sanning. Fördomar är det när det inte är sant” (Lou Reed, 1942-2013)

  5. Tyvärr är det här ett sätt att försvara den höga andel om 15-25 % som är radikala, och som utför nästan alla terrordåd på vår planet Jorden. Vilka andra länder kan hålla en stående krigsmakt i samma storlek?Dessa terrorister är åt helvete för många, men tråkigt nog är det inte detta som man tar upp, utan att det är fler som är fredliga än de som är terrorister.
    Kvinnor är ju i allmänhet mycket fredligare än män i de flesta kulturer, och samtidigt jobbar de mycket längre tid per dag än männen. På så vis är de tröttare än drönarna till män de har på kvällen. På det vilar både det enormt stora barnafödandet och nästan hela terrorismen. Man kan därför med fog konstatera att bland männen är nästan lika många radikala, som dem som är fredliga. Byt ut islamistiska män mot mindre testosteronstinna män från väst och andra mer fredliga män, istället för att göra tvärt om med islamister vid makten.

Kommentera