Kanske dags för ett studiebesök


På Aftonlögnens ledarsida idag så konstaterar skribenten Somar Al Naher att Iraks historia upprepar sig. Vad skribenten menar är att det genom tiderna inte funnits någon ledare som lyckats ena det multietniska och religiösa Irak. Hon konstaterar att Iraks historia är kantad av brott mot mänskligheten tex vad gäller Sunniter, Shiiter, Kristna, Kurder, Turkmener och judar.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/somaralnaher/article19264795.ab

Än idag har ingen ingen lyckats ena det irakiska folkets många grupper och den senaste premiärministern Nuri al-Maliki har snarast gjort saken värre.

Lusharpan är förvånad över att skribenten Somar Al Naher inte föreslår att Nuri al-Maliki gör ett studiebesök i Sverige. Här påstår alliansregerigen under Fredrik del Felfrie att man på några år skapat det man inte lyckats med i Irak under århundraden, nämligen det mångkulturella paradiset. Eller kan det möjligen vara så att Somar Al Naher upplever att det finns några kvarstående problem att lösa här i Sverige innan vi nått målet. Lyssnar man på Myten Ullenfjant med flera så kan det ju inte bli bättre eller är det möjligen så att någon skönmålar hur det ser ut här i landet. Lusharpan tycker att det känns som om det finns en gravad hund någonstans.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


One response to “Kanske dags för ett studiebesök

  • Bertil Nilsson

    Sverige inom kort samma som IRAK SYRIEN LIBYEN och andra stater med så stor mångkultur som Sverige. UUUUT med sjuan – Vad tror ni på helt allvarligt att vi inte kommer bli detsamma? Då vill jag säga en sak, ni väntar er guld o gröna skogar – men kommer få det värsta helvete på jorden Var så säker – Detta är på god väg redan nu.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: