Stäng

Våra raketer träffar bara judar

En representant för de våldsbejakande palestinierna försöker slå i de muhammedaner som bor i Israel att de raketer som skjuts från palestian bara träffar judar och inte medlemmar av den ”fredliga och humana religionen”.

Eder FjärranÖsternRapportör noterar att palestinierna som tidigare haft svårt att träffa mål av storleken städer nu anser sig ha förbättrat sin träffsäkerhet så pass att man kan träffa mål av storleksordningen ”stadsdel”.

31 reaktioner på “Våra raketer träffar bara judar

 1. Ja du har helt rätt i,att dessa Hamas-terroristerna gömmer sig i tunnlar..
  Nu har man lämpligen lagt sina in och utgångar,till dessa gömslen i omedelbar närhet av skolor,sjukhus och civila mål !Därför är det nu många som drabbas oförskyllt p.g.a. deras feghet… Upprepar att Israel gör vad man kan,för att undvika skada civila.Som du vet väcker detta en storm från alla vänsteranhängare,och naturligtvis dina landsmän runt om i Absurdistan.Tråkigt att Hamas bröt den vapenvila som var på väg,redan efter en halvtimma !

  1. Stenbock. Det stora problemet med er är att ni tror på alla vidriga sionistlögner.

   Israel ljuger som bara den för att försöka få legitimitet men de utför bara satanistidka terrorhandlingar.

   Ni är vidriga hela högen. Jag Pyr nästan när jag tänker på era vidrigheter

   1. Lugn Ali lugn…Vare sig du eller jag,kan åstadkomma något vad gäller striderna i Gaza.
    Det jag hoppas är att Hamas-terroristerna raderas ut fullständigt.Samt att befolkningen kan få gå till fria val,utan religösa förtecken.Folket på Gazaremsan får hoppas på att Abbas tar sig an deras problem.Om han sedan kan lösa dem är jag mer tveksam till…

   2. Stenbock. Du kan önska vad du vill om hamas. Blir ni av med hamas kommer isis o andra grupper att kopiera samma koncept igen o nya tunnlar o raketer skaffas. Det köser inte problemet. För isis brukar strunta i civila medan has hittills har dödat minst 96٪ militära terrorisraeler o högst 3-4 % civila.

    Israel har hamnat i moment 22. O den enda och bästa vägen är att israel ska acceptera en rättvis fred o stoppa ockupationen. Det finns ingen annan utväg. Hälsa dina terrorvänner detta innan isis kommer med stormsteg

   3. ali1948 : Vi i Västvärlden har fått ett klokt råd från en med sina rötter i islam men han tillhör numera kristendomen Tyvärr så har han straffats av ”den fredliga sekten”, ett så barbariskt och grymt straff att bara de som vrålar ”Allahu Akbar” är i stånd att utföra det. Hans ord till oss är ………………”låt er aldrig skrämmas”, stå upp för era länder, de orden tar jag fasta på och jag vet vilka som ska ut ur Västvärlden.

   4. Lena. Jag har sedan länge struntat i dig o dina kommentarer o länkar. Orkar inte med nazister

   5. Lena. Schalom på dig den dagen du förstår innebörden av detta ord. Hejdå

   6. Lena. Varför skulle jag? Du visar ju ingen respekt alls. Så glöm det o schwalom på dig. Lär dig innebörden av detta ord. O den dagen visar mig respekt får du det av mig. Detta är ömsesidigt

   7. @Lena
    Eftersom jag inte kan åstadkomma några glada ”kärringar” får du nöja dig med de sedvanliga ”gubbarna” för den glädjerika dansen Låt oss fröjdas! 🙂 🙂 🙂

 2. I aftenposten med bilder från Frankrike ser det ju ut som i deras egna hemländer.Jag undrar också varför vi har blivit tvungna att behöva uppleva allt detta våld Islam för med sig.

 3. Med den brist på precision som raketerna uppvisar är det
  skrattretande att denne myttoman påstår att raketerna
  bara dödar judar . Om alla dessa pengar som kommer
  från biståndsmedel använts till att bygga upp samhället
  istället för att slängas på vapen så hade det ju varit någon
  nytta med att skänka pengar till bistånd!

 4. Uppenbarligen en partikamrat med Romson. I Sverige byter du nationalitet när du åker tunnelbana, i och runt Israel när du träffas av en raket.

 5. Från de flesta internationella media rapporteras att Hamas idag har skickat över 100 raketer och är nu snart uppe i 2000 på två veckor. Visserligen har minst 10 % av dem landat inom Gaza-området.

  Det är ett under (Iron Dome) att inte flera dödats i Israel. I motsats till palestinierna har de byggt många skyddsrum där civilbefolkningen tar skydd. IDF gömmer sig inte bakom kvinnor och barn.

 6. Dagens sammanfattning visar precis vem det är som är den verkliga terroristen. Hamas dödade 13 israelska soldater. Dvs noll civila. Medan naziisrael främst dödade civila palestinier. Ca 87 enligt nyheterna. Hittills har hamas nästan bara dödat sokdater. Fakta som bekräftas av israelerna.

   1. Lena. Vilken respekt vill du ha i detta sammanhang? Israel har massmördat över 70 civila palestinier idag. Är det då fel av hamas att döda 13 israelska soldater. Man mot man är israeler fega o svaga

   2. Ali, bara 70? Hur många muslimer har mördats av andra muslimer i Syrien, Irak, Afghanistan osv. de senaste dygnet?
    Israel verkar vara rena rama amatörerna i jämförelse och då har vi inte räknat med alla icke-muslimer som dödas och fördrivs av muslimer.

    Det är beklagligt när människor dör men gazanerna har haft 66 år på sig att bygga upp sina liv så de har huvudansvaret.

   3. Pettersson. Du säger bara? Må Allah ge dig dutt straff snarast. Jag börjar hata dig o din vidriga blogg. Sionist som du är visar du alltid ditt rätta o vidriga ansikte. Du snackar om bloggens regler men håller dig själv inte till dessa o du har några andra fjantiga o lika vidriga vänner på denna hatblogg. Ni är rätt äckliga. Blocka mig om du vill. Vem bryr sig om era vidriga åsikter ? Ni kan som sagt dra åt helvete o hoppas att israeler kan ta er ut från helvetet.

    En hatblogg som denna har resulterat i att du o ni blivit så hatade. Stick din fjant

   4. Lena. Kan det bero på att frankrike bidrar med israels ockupation? Det är väl era politiker som slängde europas skit o problembarn på oss

   5. Och nu har Europa blivit avstjälpningsplats och sopstation, för diverse löskefolk från Mena.

  1. Detta fenomen har jag ju redan förklarat för dig Ali….Israel nyttjar inga civila,som sköldar för sina soldater.Hos er islamister är detta ge och giva vilket jag inte minst såg av de bilder,som visades i RT i går kväll.De kvarter av Gazastadsdelen som besköts var ett utpräglat Hamasområde,med otaliga terrorister.
   Tror du verkligen att Israel offrar sin ammunition på civila mål,när det finns sååå mycket skit man kan förgöra ?Sen är nästa fråga vem förbjuder kvinnor och barn,att lämna områden som Israel före attacken förvarnat om ?

   1. Stenbock. Ja det är klart att jag tror det. Militanta milismän gömmer sig i tunnlar under krigstid o inte bland civila.

    Din fråga är löjlig. Som jag sa innan så bombar israel överallt. Tom sjukhus. Så var vill du att kvinnor o barn ska fly när naziisrael skjuter på allt o alla?

    Israel är världens värsta terrororganisation. Det är en vidrig regim. O det bevisar dem vid varje tillfälle som de bombar civila palestinier.

    Glädjande besked är att hamas dödat 10 naziisraelska soldater idag. Så hittills är det mindre än 4% civila dödsoffer bland israelerna. Visar så klart på hamas mänskliga o proffsiga beteende.

    För de kan lätt göra något liknande mot civila om de vill. Men de vägrar

   2. Och själv gömmer sig Ali här i Sverige, bekvämt
    att sitta här som skribordskrigare, så vem som ska
    räknas till dom fegas skara är lätt att räkna ut!

   1. Tony. Klart att de gör. Många bildbevis på det.

    För övrigt så har de fått uppgiften att massmörda civila.

    Israelska soldater klarade inte av att mötas öga mit öga mot palestinska befrielsemilisen. De var helt chanslösa o som hämnd dödar de civila palestinier o skjuter på sjukhus. Fegt o vidrigt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: