Stäng

Muhammedan med brister i allmänbildningen

Turkiets premiärminister Erdogan säger att Israels militära offensiv i Gazaremsan är värre än de grymheter Hitler begick under andra världskriget.

”De förbannar Hitler morgon middag och kväll,” sa  Erdogan inför tusentals muhammedaner , ”Men  deras barbari har nu  överträffat till och med Hitlers.”

LÄNK

Eder fjärranÖsternRapportör noterar att Hitler och hans anhang mördade mer än sex miljoner judar och att muhammedanerna i mellanöstern  gör vad de kan för att mörda så många judar som möjligt. Judarna i Israel ligger väldigt långt efter i ”mordligan”.

Vad Israel hittills har åstadkommit i pågående operationer mot de ”fredliga och humana” i Gazaremsan motsvarar väl ungefär ett par ”framgångsrika” attentat utförda av entusiastiska tillbedjare av den ”fredliga och humana religionen”

Uppföljning av de ”fredliga och humanas” framgångar med kulor och krut finns HÄR

AAA1

4 reaktioner på “Muhammedan med brister i allmänbildningen

  1. Erdogan har helt rätt. Israel är värre än hitler. Så är det bara. De verkar ha lärt sig av hitler eller kanske lärt hitler att skrämma judarna för att de ska massinvandra till Palestina. Det finns många lögner i politiken. Jag tror inte att han dödade 6 milj judar. Det är århundradets lögn.

   1. Om det nu e n b a r t var 1 miljon,är det ju trots det ett ganska högt tal Ali…Därför skall du inte jämföra Israel,med dåvarande
    Deutschland !

   2. Stenbock. Jag tror inte på den historien alls. Det var en lögn för att bana vägen för naziregimen israel. Allt för att pressa europa o få medlidande o samtidigt för att ge sionisterna en anledning till att massinvandra till Palestina.

    Hade de verkligen upplevt nazismen skulle de inte bete sig på ett sätt som är värre

Kommentera

%d bloggare gillar detta: