Söders parker ska patrulleras av vakter


ZIGENARE. Journalisternas och PK-etablissemangets kära Södermalm hotas av zigenare som skräpar ned och bygger läger i parkerna. Det accepteras naturligtvis inte av förespråkarna för EU:s fria rörlighet och romernas beskyddare så nu får Securitasvakter se till att reglerna följs i Söders parker.

Situationen med nedskräpning och tillfälliga boplatser i parkerna är ohållbar, menar staden. Nu har man bestämt att parkvärdar ska hjälpa till att informera om vilka regler, som exempelvis camping och nedskräpning , som gäller i parkerna. Parkvärdarna kommer att vara uniformerad Securitas-personal, vilka ska patrullera runt i innerstans parker och på gator och torg mellan klockan 16 och 24, till och med den sista september.

– Staden hoppas att det tydligare ska framgå att det inte är tillåtet att bosätta sig i parker och att vi på så sätt kan minska antalet boplatser, säger socialborgarrådet Anna König Jerlmyr (M).

– Stan växer, det är mycket turister, och tillsammans med boplatser leder det till ökad nedskräpning och att alkoholbestämmelser bryts, det blir otrygga och ovärdiga miljöer, säger Ariane Andersson på socialförvaltningen.

-Pettersson tycker det är märkligt att reglerna ska följas i journalisternas reservat men inte på andra platser…

Direktpress 


7 responses to “Söders parker ska patrulleras av vakter

 • Kalasbetalaren

  Journalisterna får väl gå efter sina keldjur med en påse!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Naturligtvis inte ett ord om zigenare i tidningen, försöker som vanligt mörka!
  Förvånad blir jag inte heller att miljöpartisten tycker det går bra så länge dom bara informerar, Sverige skall ju bli laglöst, och vill ge dom ett lyxliv på min bekostnad!

  Gilla

 • Rannug

  Om ett par månader när det blir kallare så kommer pkjournalisterna öppna sina hem och ställa fram fler sängar och det viktigaste tillgång till wc för ”bajsarna”…..eller….

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Åter igen njuter man av vad man läser😄

  Gilla

 • ossie

  Nä när dom kommer för nära så är det inte så trevligt längre för det hycklande journalistpacket och andra PK idioter.

  Gilla

 • Kurt

  Börja lössen klia/bita i pälsen på det fina Söderfolket? 😉

  Gilla

 • Pica pica

  Det ska nog inte behövas några vakter på Södermalm som talar om för zigenarna hur de ska uppföra sig. Det är ju de som hjälpt till att bygga upp Sverige och har funnits här i över 500 år.

  Dessutom får de säkert mer i sina muggar här där de boende (många journalister) ser till deras bästa så de kan känna sig trygga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: