Muslimer – vi ville bara hjälpa till


ISLAM. Ännu är det tyst i svenska PK-media om före detta ordföranden i Sveriges unga muslimer och idag Miljöpartiets gruppledare i riksdagen Mehmet Kaplans uttalande i Almedalen.

Det är visserligen lätt hänt att politiker under inflytande av rosévin och på ”firmafesten” i Almedalen säger saker som inte är så kloka men i Kaplans och Musas fall beror det knappast på vinets rus.

Så här var det, under att seminarium om islamofobi medverkade Erik ”Bagdad Bob” Ullenhag, Mehmet ”Ship to Gaza” Kaplnan och nuvarande ordförande Sveriges unga muslimer, SUM, Rashid Musa.

Ullenhag påpekade att det finns ett problem med islamofobi i Sverige, men också att det finns en reell fara med att jihadister reser till Syrien för att delta i kriget men det gillades inte av Musa eller Kaplan.

Musa hävdade att de som reser till Syrien endast är engagerade och vill hjälpa till. Kaplan gick ännu längre och ansåg att de kunde liknas vid de svenska frivilliga som deltog i finska vinterkriget.

Muslimerna Kaplan och Musa jämför alltså al-Quaida, Isis, Hamas och andra terrororganisationer med dem som hjälpte Finland att försvara sig mot ett fullskaligt angrepp av kommuniststaten Sovjetunionen som vid den tiden var lierat med Hitler-Tyskland.

Kaplan och Musa jämför blivande nobelpristagare i litteratur Harry Martinsson och journalisten Olof Lagercrantz med de som idag reser till Syrien och deltar i illdåd som på bilden där åtta kristna korsfäst för apostasi, de har alltså lämnat islam och fått detta straff.

http://shariaunveiled.wordpress.com/2014/07/01/isis-crucifies-8-christians-in-syria-for-apostasy-from-islam/

-Pettersson anser att vem som helst som inte är muslim hade fått löpa gatlopp i PK-pressen för uttalanden som Kaplan och Musa gjort och de hade varit politiskt döda men dessa muslimerna verkar vara fridlysta. Liksom riksdagsledamoten och islamisten Waberi (M) som tycker det är riktigt att fysiskt bestraffa kvinnor och ändå kommer undan…

Återigen undrar Pettersson om muslimer är fridlysta och får uttala sig ungefär som krigsförbrytarna i förintelselägren – vi ville bara gott och vi visste inte – kan vi ha islamister som Kaplan och Waberi i riksdagen? Kan och törs vi ha islam i Sverige?

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 


7 responses to “Muslimer – vi ville bara hjälpa till

  • Lars Å Månsson

   Hur många sådana har sin boplats i Absurdistan ?
   Runt 300 räknade man med,för ett antal år sedan. I dag troligen dubbelt så många.
   I Tyskland finns c:a 3.000,varav många punktbevakas dygnet runt.Enbart Salafister räknas till drygt 40.000 i deras land,varav 6.000 är s.k. tickande bomber…Har inte hört,.att man i Sverige speciellt bevakar dessa extremister eller har någon av er andra hört något ?

   Gilla

 • Tony

  Den där figurer Waberi, vad har han sysslat med dessa fyra
  år som han suttit i riksdagen? Har inte sett att han deltagit i
  en enda debatt? Men jag tror att han jobbat stenhårt med
  förberedelser för införandet av Islam, plus att han väl rest en
  hel del på sin feta riksdagslön . Det är märkligt att det inte ska
  finnas närvaroplikt i Riksdagen, om man nu blivit invald dit?

  Gilla

 • Ruben

  Islamistens lilla ursäkt och pudel.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Där ser man vad kulturkrockar kan göra. Han är bevisligen, i och med sitt stolliga uttalande, inte alls insatt i västerländsk kultur och tankemiljö. Förmodligen skippade han historielektionerna i den mån de ens hade såna som handlade om annat än sagan islam i hans hemland. Han tror att alla människor tänker som som honom och jihadister. Därför kom hans jämförelse förmodligen så naturligt för honom. Han har nu förvisso pudlat på facebook och uttryckt förvåning över att hans mycket bisarra jämförelse hade ”missuppfattats”.

  Gilla

 • Ruben

  Man blir bara så jävla förbannad när de här mussesvinen kommer undan med vad de än kräker av sig, mot mindre vetande. Det är annat ljud i skällan när det gäller deras egna intressen. FY FAN säger jag bara!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: