Bort med Jimmie


POLITIK/INVANDRING. Adam Hedengren har skrivit ett debattinlägg på SVT Opinion som är,…ja Adam är Miljöpartist så han börjar…

”Kära partiledare i Almedalen, blandningen av olika kulturer ger oss såväl ekonomisk framgång som ett levande samhälle. När ingen annan lyfter förortens potential pekar Jimmie ut förortens brister”

…och fortsätter

”När ingen annan partiledare i Almedalen talar utanförskap gör Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson det. När ingen annan lyfter förortens potential pekar Jimmie ut förortens brister”

”När ingen annan visar vägen för ett mångkulturellt samhälle propagerar Jimmie för den ”vita” ordningen”

”Men detta är ingen kritik mot personen Jimmie Åkesson – han har inga lösningar på de utmaningar vi står inför utan är irrelevant när vi bygger ett Sverige för framtiden”

”Det är kontentan efter SD-ledarens tal i Visby. Han fokuserar på invandringsfrågan och plockar poäng i de egna leden genom sitt förakt för ett dynamiskt, brokigt Sverige”

”En sak är säker, utan invandringen står Sverige still”

”Utan människor med internationell bakgrund förlorar vi internationell kompetens. Vi är ett exportland. Det har vi varit sedan folkhemmets födelse”

”Invandringen är en förutsättning för ett konkurrenskraftigt Sverige. Glöm inte att många av våra ledandeföretag har startats av personer som tagit sig hit från andra länder”

”I förorterna finns potentialen som kan bidra till morgondagens framgångar”

”Där bor tusentals unga som behövs i en mängd sektorer. Och de behövs i skapandet av ett mångkulturellt och dynamiskt samhällsliv”

”Det är ju blandningen av olika kulturer som ger oss såväl ekonomisk framgång som ett levande samhälle”

-Pettersson undrar om Adam kan redogöra för hur beroende Sverige är av exporten till Afghanistan, Somalia, Eritrea, Syrien, Irak eftersom den internationella kompetensen därifrån tydligen behövs i Miljöpartiets Sverige…

SVT Opinion 


10 responses to “Bort med Jimmie

 • Pica pica

  Det vore bra om dessa MP-muppar med fakta presenterade pluspoängen med ett dynamiskt, brokigt Sverige.

  Gilla

 • Pica pica

  Nej, jag tror att vi får behålla somalier och eritreaner m fl här i Sverige. De föder så många barn och får så mycket bidrag och tekniska prylar de behöver. Sen far de på semester flera gånger per år några månader i stöten, semester som svenska skattebetalare får stå för. En idealisk situation för dem, det bästa från två länder.

  Jag tror faktiskt att vi måste få fram ett ställningstagande: de måste välja om vilket medborgarskap de ska ha.

  Gilla

 • Argus

  Jag tror att den gode Hedengren blandar ihop export med import och eftersom dessa PK-nissar ständigt mässar om ”människors lika värde” måste varje afghan, somalier, eritrean, syrier och irakier vara värd minst lika mycket som Kamprad. Hundratusen gånger åtta, tio miljarder blir sjukt mycket pengar.

  Gilla

 • ossie

  Fantastiskt med Miljöpartister som kan skriva och läsa men där verkar deras färdighet sluta.

  Gilla

  • ericr45

   Dom kan snacka också. Mycket, länge och utan innehåll. (och uppehåll)
   Hörde du inte Romson i veckan??

   Gilla

   • ossie

    Nej och åter nej mår illa vid blotta åsynen av detta vidriga stolpskott så jag avstår.

    Gilla

 • Nisse

  Hörde för en tid sedan att en del Somalier som kom till Borlänge kunde
  inte klockan och framför allt var dom analfabeter.Tror dom kommer aldrig
  att bli lönsamma för det Svenska samhället. Utan dom måste få en
  livs lång försörning av oss skattebetalare….

  Gilla

 • Crilla

  ”potential?” Ja hade det funnits tillstymmelse till något sådant så?

  Gilla

 • Lena

  Levande samhälle, jag flyger ganska mycket och när jag landar så är det tåg som gäller för vidare transport. På en station i Malmöregionen kallad Hyllie så byter jag perrong och tåg, är inte längre i ålder att springa för mitt liv och särskilt inte med bagage. Där har säkerhetspersonalen uppmärksammat min utsatta person och vid ett antal tillfällen kommit till min hjälp, tack.

  Gilla

 • Tokigt

  Ta hit alla somalier/afganer så flyttar vi svenskar till somalien/afganistan och bygger upp deras länder, sedan vill somalierna och afghanerna flytta tebax ! Sedan blir det fram och tebax med ett par år emellan. Enkel lösning ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: