IRM censureras på Facebook

IRM, ni vet den där sajten som koncentrerar sig på ett riksdagsparti och inte sju som vi här på Petterssons, har blivit censurerade på Facebook.

På sin Facebook-sida uppmanade IRM alla att inte rösta på Sverigedemokraterna med dessa ord skrivna över Jimmie Åkessons ansikte: “Rösta inte på rasisterna 2014 – det vore asdumt”

Facebook har nu tagit bort inlägget, då detta bröt mot de gemenskapsregler som gäller på sidan.

Källa: Nyheter Idag

Oscar Schau som skrev inlägget tycker att Facebook är tramsiga som plockade bort det. Samme Schau ses skoja till det på bilden nedan. Är det skoj att göra en Hitler-hälsning offentligt och var går då gränsen mellan skoj och allvar?

oscar-schau

4 thoughts on “IRM censureras på Facebook

  1. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Apropå ”löjligt” Detta är då samma IRM som blockade mitt nick överallt där de kom åt så att jag inte skulle kunna synliggöra deras hycklande på kommentarsfälten där de har makten, när jag ”anmälde” nåt harmlöst inlägg han hade gjort på Facebook. Jag var ”odemokratisk” och jag försökte ”tysta” dem XD enligt IRM-snubben.

    Jag gjorde det mest för att testa hur detta med anmälningar går till. Det jag lärde mig av det var att om man anmäler på Facebook så får den som blir anmäld veta vem som anmäler.

    För övrigt anser jag att all form av censur är dåligt, även facebooks godtyckliga, även när det drabbar dessa förvirrade tomtar.

  2. Nu ska vi vara snälla med lilla Oscar. Han har det inte lätt, mest troligt ett skilsmässobarn med en uppenbart excentrisk mor, bor vid vuxen ålder hemma hos far (i Malmö!) och är till råga på allt elände folkpartist som har hamnat i dåligt sällskap. Säkert också okramad som liten. Stackars barn.

  3. Där har vi väl lösningen på skiten i Kista, Oskar kan väl städa!
    Han har säkert som dom flesta kommunister som han aldrig arbetat,
    så det är säkert nyttigt och prova på!
    Kanske Gulag?

KommenteraAvbryt svar