Fångläger i stället för asylslott

AUSTRALIEN. På andra sidan jordklotet har inte 7-klövern något inflytande över asylpolitiken. Där erbjuds araber motsvarande 63 000 kronor om de lämnar Australien, vägrar de så erbjuds de en plats i fångläger på ön Manus Island tillhörande Papua Nya Guinea medan deras fall utreds.

Tältläger i stället för asylslott erbjuds illegala invandrare
Tältläger i stället för asylslott erbjuds illegala invandrare

Araberna är även i Australien någon sorts överklass, iranier exempelvis erbjuds 44 000 kronor och afghaner 31 000 kronor för att åka därifrån.

Detta gäller alla som tar sig in i Australien illegalt vilket som jämförelse över 90 % av de som kommer till Sverige gör, metoden med att placera illegala invandrare i primitiva läger långt från civilisationen kritiseras kraftigt från vissa håll men meningen är att avskräcka folk från tredje världen att åka till Australien utan tillstånd.

-Pettersson inser att australiensarna är betydligt klokare än våra politiker…

ABC News  

5 thoughts on “Fångläger i stället för asylslott

  1. Jag förstår fortfarande inte varför dom som tillhör Islam hela tiden söker upp andra länder – dom har ju allt som står i Koranen i sina egna länder.
    Lev efter det tycker jag.

  2. Nja, Australien byggde en väldigt fin flyktingförläggning på Papua Nya Guinea för drygt ett år sedan. Då kom det väldigt många båtflyktingar och den dåvarande regeringen var ”godhetsapostlar”.

    Tyvärr under asylprövningen blev en del invandrare förbannade för det tog lite tid så de slog sönder och brände lägret. Förmodligen i förhoppningen om att de skulle få bra bostäder och all inclusive på fastlandet. Så skedde inte och den nya regeringen är betydligt mer restriktiv än den tidigare vad gäller uppehållstillstånd.

Kommentera