Enbart rasister bör rösta på Sverigedemokraterna


 

POLITIK. Det skriver Fredrik Virtanen i Aftonbladet. Det är inte vidare begåvat, han fortsätter med att ”Alla som röstar på Sverige­demokraterna är inte rasister, Men alla som röstar på Sverigedemokraterna röstar på ett rasistiskt parti”

2014-06-21_1654

Först skriver Virtanen: Är inte vi vita européer alla rasister? Det vore helt ­naturligt. Vi bär på ett arv, en norm, en blick. Vi ingick i kolonialväldet, generationer av svenskar växte upp med bilden av att vi stod över andra. Det är ­inte enkelt att skaka av sig det oket. Det krävs att vi erkänner för oss själva att vi kanske är ­rasister, trots vår fina självbild…

…sedan fortsätter han med att ”Den grundläggande idén i SD är samma som när partiet var nazistiskt. SD anser att Sverige bara är till för vissa, inte för andra, och urvalet bygger på etnicitet, religion, nationalitet och kultur – rasism”

-Pettersson tror inte att Sverigedemokraterna någonsin varit ett nazistiskt parti, däremot fanns det säkert några nazister i partiet när det startades 1988 men långt färre än vad det exempelvis funnits i socialdemokraterna och färre än de som funnits på Aftonbladets redaktion. Undrar när Fredrik Virtanen skriver en ledare om det öppet nazistiska Aftonbladet?

Annars har Fredrik Virtanen rätt till viss del ”SD anser att Sverige bara är till för vissa” det är en självklar iakttagelse. Fredrik och hans kompisar har ingen som helst rätt att ge bort vårt land till vem som helst som aldrig bidragit och aldrig kommer att bidra med något för att fortsätta bygga ett fint land…

TIDIGARE 2012-10-31. Europas frihetskrig – Aftonbladet den 22 juni 1941

Märk väl att det är Aftonbladet som påstår nedanstående, samma Aftonbladet som kallar SD nazister och samma Aftonbladet som är för massinvandring av judehatande muslimer…mer på bloggen Klartexten

”Det av västmakterna inringade Tyskland har sprängt sina bojor och går nu med fri och ökad styrka till sin europeiska, sin världshistoriska mission att krossa den röda regimen som utgjort ett ständigt hot mot själva frihetens princip. 

Hitler och Stalin hade slutit en fredsöverenskommelse “Molotov-Ribbentrop pakten”, så ryssarna var helt oförberedda. Hitlers anfallskrig mot Sovjet ”operation Barbarossa” startade kl 03:15 den 22 juni 1941 med att över 3 miljoner tungt bepansrade soldater bröt igenom gränsen och påbörjade ett flerårigt utrotningskrig, mot dom ryska “undermänniskorna”. Detta var alltså “Europas frihetskrig” enligt Aftonbladet.

Längre ner i artikeln fortsätter Aftonbladet: “Nu har Tyskland tvingats att först göra rent hus på den servilt styrda kontinenten…”

-Pettersson tycker nog att Aftonbladet ska ta det lite lugnt med att kalla andra nazister och rasister, ränderna går som bekant aldrig ur…

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.


13 responses to “Enbart rasister bör rösta på Sverigedemokraterna

 • Nisse i Hökarängen

  Fredrik Virtanen, jävla nolla. Här snackar vi vit, kränkt man.

  Gilla

 • Argus

  Jag skrev detta tidigare hos Carina-Fina men det tål att upprepas:

  Om bara Fredrik Virtanens mamma hade kramat honom när han var liten hade han inte behöva gå till dessa ytterligheter för att finna ömhet och värme.

  Fredrik, du duger som du är. Du måste inte säga ”rätt saker” hela tiden för att någon ska tycka om dig. Flytta från Södermalm och prova på ett riktigt arbete. Du kommer att finna att atmosfären är rå men hjärtlig ty den man älskar ”agar” man. Du kommer inte heller att bli utstött ur gemenskapen bara för att du snubblar på orden utan det värsta som kan hända är att någon säger: ”- Freeedriiik, ge dig nu för fan!”. Såna är riktiga människor som inte bara har yta utan även innehåll.

  Gilla

  • Argus

   Jag måste nog tillstå att jag sköt lite från höften angående Virtanens folkbokföringsadress, eller som Petterssons brukar uttrycka det ”det är inte fördomar utan erfarenhet”.

   Så jag kollade upp det, och mycket riktigt mitt på Södermalm. Men, det var inte det intressanta utan att sju (7) personer är folkbokförda i samma lägenhet som Virtanen.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Hur menar Virtanen? Det är väl bara härskarteknik han klarar av att utöva.

  Gilla

 • Tony

  Fredrik Virtanen ,liksom hans skitblaska till tidning , kan
  dra åt h—-te. Helt otroligt att det finns folk som spenderar
  ens en spänn på denna lögnblaska?

  Gilla

 • huginomunin

  Det är ett vågat förslag. Tänk om alla tar honom på orden? SD skulle ju kunna få bortåt 70 % av rösterna….

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jag är rasist, och det är jag stolt över!

  Gilla

  • Ruben

   Count me in! 😉

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   Tyvärr är det så att om man inte är rasist och sätter sina egna före andra, då har man en hjärnskada, en genetisk deformation som dömer en till utrotning! Naturens dom över liknande är stenhård:
   döden!
   Den som tror att invällarna som invaderar Sverigeistan kommer att sätt dig och de dina före sitt eget kan ju räcka upp handen!

   Gilla

 • ossie

  Stackars korkskalle tom nöjesjournalisterna måste kasta skit på SD. Visar vilken vidrig skitblaska detta är. Går mot sin undergång saknad av få.

  Gilla

 • Tokigt

  Löjligt att köpa dom censurerade tidningarna när man kan läsa sanningen på internet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: