Muslimska barn används för att stödja terrorism


MELLANÖSTERN. På torsdagskvällen för en vecka sedan, den 12 juni, kidnappades tre israeliska tonåringar på sin väg hem från skolan i närheten av Gush Eentzion. Namnen på de kidnappade släpptes dagen efter och de identifierades som Gilad Sha’er (16 år), Eyal Yifrah (19 år) och Naftali Frenkel (16 år), den senaste är amerikansk medborgare. 

Straxt efter det att kidnappningen blivit känd gick en rad terroristorganisationer ut för att hylla dådet och uppmanade araberna på Västbanken att försvåra IDF:s sökande efter dem. Höga tjänstemän inom både Hamas och Islamiska jihad uppmanar till fler kidnappningar.

I Gaza firades kidnappningen som en seger och man firade på gatorna. I medier på Västbanken har nidbilder och karikatyrer spridits där de tre kidnappade pojkarna framställs som råttor.

Det israeliska försvaret vänder naturligtvis upp och ned på Västbanken för att försöka hitta grabbarna, araberna svarar med stenkastning och det lär bli dödsoffer innan det lugnar ner sig och svensk PK-media skyller givetvis på Israel.

Så långt är allt som vanligt men oroande är att muslimska barn, inte bara på Västbanken utan över hela världen används av sina föräldrar för att hylla kidnappningen – en hand med tre fingrar i luften – så det lär inte bli någon fred i framtiden heller med den uppfostran, kanske lika bra att Israel tar över hela Mellanöstern för muslimer klarar inte av att styra området…

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


5 responses to “Muslimska barn används för att stödja terrorism

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: