Panik i morallägret

Mexikansk tv har skickat en reporter vid namn Vanessa Huppenkothen till pågående fotbolls-vm.

Under en sändning uppträdde hon i Mexikos landslagsdräkt och det skapade reaktioner i media och på sociala medier.

Reaktionerna gällde inte dräkten i sig, utan att den var tajt och visade ett par av Vanessas många fördelar på ett tydligt och framträdande sätt. Le Figaro, en av Frankrikes största morgontidningar skrev så här:

”Den före detta fröken Mexiko har fångat publiken , men inte för sina fotbollskunskaper… Väl medveten om sina fördelar, dök den unga 29-åriga kvinnan upp i rutan iklädd en (…) mycket tajt tröja”.

Källa: SvD

I en värld där feminism och sexism snart dominerar alla debatter, ska det tydligen vara förbjudet att vara vacker och visa att man verkligen är en kvinna. Personligen tycker jag att hennes efternamn, Huppenkothen, är mer uppseendeväckande än hennes tajta landslagströja.

När blev det fult att vara vacker?

Varsågod, bilden av en mycket vacker kvinna som dessutom har den goda smaken att gilla fotboll, Vanessa Huppenkothen.

Vanessa-Huppenkothen-5

3 thoughts on “Panik i morallägret

  1. Hur kommer framtida karnevaler se ut i Rio?
    Alla klädda i stora fotsida klänningar i mörka färger?

  2. Jag har inte hört henne kommentera matcher. Men jag kan gissa att kritiken inte går ut på att hon är snygg & sexig, utan att hon är undermålig när det gäller att kommentera matcher. Det blir allt vanligare att det ska vara ”minst en tjej i studion” när det är något sport-evenemang. Och då går ofta ”looks before brains”.Det finns FLERA kvinnor som är mycket kompetenta, men ganska ofta tar man bara in en random blondin som agerar ”kuttersmycke” och blickfång.

Kommentera