15-åring skulle mörda sin syster


KARLSTAD. En 15-årig pojke har åtalats för förberedelse till mord. Enligt åtalet beväpnade han sig med kniv och började leta efter sin syster i syfte att döda eller skada henne.

En mamma larmade den 13 april eftersom hon var orolig för sina barn. Enligt mamman hade den 15-årige sonen fått ett raseriutbrott, slagit sönder en dörr, beväpnat sig med en kniv och gett sig ut för att leta efter sin lillasyster.

Pojken ska ha varit upprörd för att systern hade pratat med äldre killar. Systern, som befann sig på en annan plats i staden, ska ha blivit uppringd av brodern som uttalade dödshot. Polisen kunde dock gripa pojken i närheten av den plats där systern befann sig. Vid gripandet bar han på kniven. Pojken har sedan mitten av april varit omhändertagen av sociala myndigheter.

Han åtalas nu för förberedelse till mord alternativt förberedelse till grov misshandel, olaga hot och brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål.

-Hade Pettersson varit misstänksam skulle han påstå att det är en somalisk pojke som heter Mohamed men då skulle väl Värmlands Folkblad skriva det eller vad tror ni?


One response to “15-åring skulle mörda sin syster

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: