Homosexualitet är en sjukdom säger talesman för muslimer


DANMARK. Homosexualitet är att jämföra med en sjukdom, säger en talesman för det danska islamiska rådet, som ligger bakom den nya stora moskén i Köpenhamn.

2014-06-18_1914

Åsikter om homosexualitet från danska islamiska rådet, som står bakom den nya stora moskén i Nørrebro i Köpenhamn, orsakar ilska bland politiker från både röda och blå block. Det skriver Jyllands-Posten.

Talesmannen för det danska islamiska rådet Mohamed al-Maimouni berättade för Jyllands-Posten att homosexualitet enligt islam är ”något som är fel, naturligtvis. När du ser på det som det är du sjuk ”.

Mohamed al Maimouni berättar även för tidningen att homosexuella kan komma att få rådgivning för att komma bort från situationen.

Han tillägger att alla är välkomna i den nya moskén, som öppnar på torsdag, och att man inte står i dörröppningen och frågar om antingen sexuella eller religiösa orientering.

Myndigheterna har förbjudit demonstrationer vid invigning vilket anti-islamister säger att det är inskränkning i deras rättigheter.

-Pettersson undrar noterar att ”alla” är välkomna till den nya moskén, det borde innebära att det gäller otrogna, kvinnor, shia- och sunnimuslimer, judar, bögar också…för när mussarna får som de vill blir det fred på jorden. Att den nya imamen har rötter i muslimska brödraskapet och att moskén ska innehålla en TV-studie som ska hjälpa Hamas att sända sitt budskap över Gaza är väl bara tecken på tolerans…

Ekstrabladet 


3 responses to “Homosexualitet är en sjukdom säger talesman för muslimer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: