Invandrare talar klarspråk


Här finns många uppslag till vad som behövs göras i Rosengård och andra problemområden. Men det är inte svenska socionomer som kommer med förslagen, utan det är invandrarna själva som föreslår olika saker som kan förändra inställningen bland annat. Det är många gånger saker, som om jag skulle föreslå dem, skulle anses som rasism. Varför tar inte dem som plockar hit invandrarna något ansvar för att de misslyckas beroende av att de tas hit i en aldrig sinande massinvandring. De kan inte förväntas leda sig själva till arbeten och skolplatser i den mängd som våra galna politiker tror att de kan. De kan ju inte hjälpa att de har sjanghajats av politiker från ett fjärran land, för att leva på bidragsförsörjning livet ut, eller om de lyckas hitta ett jobb, bli en av dem som likt de svenskar som arbetar, får ett enormt försörjningsansvar för alla som försörjs av bidragssystemet. Nu orkar jag inte vara förbannad längre, låt oss titta på vad invandrarna själva säger. Det våra psykopater till politiker kommer med är tyvärr bara tomma ord.


4 responses to “Invandrare talar klarspråk

 • Pica pica

  Bra video. Har själv fått samma synpunkter från invandrade vänner. Varför fattar inte politikerna? Ullenhag har ingen självkritik överhuvudtaget. Inte någon i 7-klövern.

  Nu slåss de om valets stora fråga. Blir det jobben eller skolan. Hur ska våra eskalerande problem kunna lösas om ingen erkänner problemet?

  Gilla

 • Tokigt

  Nolltollerans som i New York, varför inte ?

  Gilla

 • Olli Rein

  Yes Blodis, hoppas att jag inte tog mig för stor rätt av dig.

  Gilla

 • Blodsven

  Är det du Olli som mailade mig ang….Vill bara vara säker..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: