Det förlorade landet!


INSÄNDARE. Svenska skolor har infört regelrätt hjärntvätt i sin läroplan.  Elever med ”fel åsikter” registreras och behandlas och barnen skall också tvingas ange sina kompisar, bröder eller systrar och även sina egna föräldrar som ev. är kritisk till massinvandringen! 

Flera kommuner registrerar numera sina anställdas politiska åsikter i årliga enkät som alla tvingas fylla i.  Plus även en omfattande smygfotografering och åsiktsregistrering i flera olika andra sammanhang!  På många håll i landet tvingas dom anställda att delta i ”föreläsningar” av islamska buktalare och dom som vägrar hotas med avsked! Allah ska med…

Kommunistsocialisterna tillsammans med fackföreningen LO påbörjade i mars 2012 en ”utbildning” för 150 000 angivare som skall spionera på bl.a. arbetsplatser och rapportera människor som är kritiskt till massinvandringen!  Och denna jättelika spionorganisation blir nästan dubbelt så stor som Stasi var i det forna DDR!

Den svenska regimen har även långt framskridna planer på angivarbyråer i alla Sveriges län för att stävja, kartlägga och bekämpa den s.k. ”rasismen” i Sverige.   Där varje enhet skall ha tillgång till både advokater och ”handledare” anställda som tar emot anmälningar från privat personer rörande andra privata personers åsikter när det gäller asylturismen!  Här är det bäddat och klart att bara slinka in och anmäla någon Du inte gillar.  Det kanske räcker att personen i fråga bär skor eller jackor som är misshagliga och t.o.m. anses otillåtna!   Svart-vitrutiga skynken och trasmattor virade runt halsen är dock undantagna!

Den svenska arab-regimen har ju också mycket ihärdigt kritiserat andra länder, Vitryssland, Nord Korea och Cuba bl.a. för att hysa politiska fångar.  Förmodligen en av deras vanliga undanmanövrar för att vilseleda och flytta fokus från svenska politiska fångar.   Och allt eftersom nya låtsaslagar stiftas för att täppa igen käften på oss, så ökar naturligtvis också dom politiska fångarnas antal här i Sverige.

Men här föreligger svårigheter att få fram fakta, myndigheterna vill naturligtvis inte alls öppet erkänna att Sverige ens har politiska fångar! Det skulle ju se illa ut.

Björn Björkqvist fick fängelse för att i ett tal i Borås yttrat följande ord: ”Jag tror inte jag är ensam om att må dåligt när svenska tjejer våldtas av invandrarhordar”

Göran Jonsson påvisade bara sambandet mellan homofili och argument för att legitimera pedofili och nekrofili, och det räckte för åtal.  Han friades dessbättre.

Ansvarig utgivare för siten Patriot (nordfront) dömdes till fängelse för kommentarer som fälts på hans site. Sen var det dags igen!

N-E.  Hennix åtalades och fälldes bara för att han återgett en vetenskaplig undersökning i ett förmodligen känsligt ämne!

Men det finns många fler som lider i tysthet och som myndigheterna till varje pris vill tysta!

Och vad har nu det nya Sverige mer att bjuda på?

Avlyssning och spionage genom våra datorer, telefoner och annat sattyg och utöver det så kan myndigheterna enkelt följa (och gör det också) alla dom otaliga elektroniska spår vi lämnar efter oss från nybilsköpet till blodpuddingen på konsum!   Och dessemellan spionerar dom på oss med övervakningskameror i hela landet, fartkameror=spionkameror, eller när var och hur vi körde in eller ut från här eller där.   Allt registreras och lagras!

Våra bostäder mäts och nagelfars på millimetern i ändlösa undersökningar och vi avtvingas uppgifter som vi knappt har en aning om själva!  Alla våra tillgångar registreras mycket noggrant naturligtvis i syfte att senare med olika lagar, avgifter och pålagor ska kunna konfiskera våra slantar och sparmedel som redan dubbelbeskattats flera gånger om.  En fråga som EU redan nu diskuterar är att i ett ”krisläge” kunna konfiskera våra privata tillgångar!  Och sen vad man menar är ett krisläge blir naturligtvis en för överstaten en synnerligen lönsam tolkningsfråga!

Vi är världens mest kontrollerade folk och det torde nog heller inte finnas många länder där landets regim över en natt kan gå in och expropriera medborgarnas egna bostäder och sedan ge dessa till totala främlingar från fjärran land!  Redan nu genomförs detta på många håll runt om i landet, förslag finns även att beslagta våra hus och villor och ge dessa till importerade storfamiljer från Afrika och mellersta östern!

Så ser det ut i dag, i morgon har det förvärrats ytterligare!  Varje dag som går med dessa 7 landsförrädare vid makten är förlorade dagar, månader och år! Varje dag kommer 300 nya utländska parasiter som skall försörjas och som i sin tur genererar ännu fler parasiterande anhöriga invandrare. Myndigheterna kallar dom för ”räddare av välfärden” verkligheten är som vanligt tvärt om!

Inom 10 år kommer Sverige att gå under om detta totala vansinne får fortsätta!

Med vänlig hälsning, Janne


10 responses to “Det förlorade landet!

 • Lena

  ”The American Dream”, Sverige har länge följt Amerika i hur man önskar leva, det verkar som att vi har nått dit. Allt numera i USA och Europa verkar att gå ut på att ta död på medelklassen. Medelklassen var väl informerad och insatt i hur samhället sköttes, det är ett hot mot skrupulösa politiker och deras makt. Ju sämre utbildade folk i samhället är,
  ju lättare att manipulera, analfabeter är därför högsta vinsten. Läs gärna den här krönikan som skildrar USA, vi kommer efter ”hack i häl”.
  Hur skuldsatta folk är, det är oroande hälften har inte råd att betala sina räntekostnader för sina villor.
  http://everykindapeople.blogspot.se/2014/06/the-american-dream.html

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   De var många sanna ord Lena…Du träffade helt rätt på spiken!
   Det tog även för mig,några årtionden att inse hur förblindade man blivit i Sverige,av den ”Coca Cola-kultur” som lanserades efter kriget.
   Mitt första besök i USA skedde 58/59 ,sedan dröjde det fram till början av 80-talet.Först vid de senare besöken,såg jag med klara ögon hur det amerikanska drömsamhället fungerade i praktiken.
   Det märkliga i samband med denna upptäckt var,att jag inte skaffade mig några vänner,när jag berättade om situationen ”over there”…
   Att man på kvällarna fick gå rundor om de uteliggare,som hade sina hem på trottoarerna,var det ingen som trodde på !
   Liksom i Sverige hör ju sådant inte till den bild man vill förmedla till omvärlden.
   Att sedan våra styrande ligger än lägre förståndsmässigt,är ju något av världsrekord !

   Gilla

 • Kurt

  Va är en som möjliggör övertagande av våra bostäder eller hus? Kläcker du ut dig sånt ska du komma med fakta och källangivelse.

  Gilla

  • Kurt

   Va är lagen som möjliggör övertagande av bostäder och hus?

   Gilla

  • Lars Å Månsson

   Kurt:
   Du som växt upp i skuggan av DDR och de militära övningar som fanns på den tiden,(även i din närhet) måste väl inse att Sverige alltmer påminner om en totalitär stat,där den lilla enskilda människan inte har något att säga till om !
   När jag av nödvändiga skäl,tvingades flytta tillbaka hit från otaliga sköna år i ditt hemland,var det som att på nytt stiga in i f,d. östblocket !
   De snart 10 år i landet som gått sedan dess,har inte precis blivit till det bättre !

   Gilla

 • pappasvenpappasven

  Janne: Om du kan dela lite källor så vore det ”berikande”.
  MEN jag misstror dig inte.
  Ett tips från en, på WordPress troligtvis, ny men debattör sedan tidigare:

  http://raventalk.se/

  Gilla

 • Crilla

  Det var en dyster profetia om vår framtid och i huvudsak instämmer jag i det mesta. Enda chansen till förändring är ju att man själv röstar på SD i kommande val och uppmuntrar resten av släkten att göra likadant. Dessvärre röstar nog många av dem på ”nåt med miljö i”…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: