Knivskuren svarade med att bita av näsan

VÄNERSBORG. Två män hamnade omkring midnatt på torsdagen i slagsmål med varandra på Restad gård i Vänersborg. En man drog kniv och skar den andre – denne svarade med att bita av nästippen.

Polisen kallades till asylboendet på natten och kunde då konstatera att båda männen, som är i 40-årsåldern, var skadade. En av männen hade dragit kniv och huggit den andra ett flertal gånger i huvudet och på kroppen. Den andre svarade med att bita tag i knivmannens näsa så att en bit av nästippen lossande. Den knivskurne fick föras i transport till NÄL för observation, skadorna ska dock inte ha varit livshotande. Han som uttalade knivhuggen, greps och fördes till arresten i Trollhättan. Två anmälningar gällande grov misshandel skrivs, men de hävdar båda att de agerade i nödvärn.

-Pettersson undrar om näsan vara halal så det inte var ett svin…UUUUUTTTTT!!!!!

TTELA 

4 thoughts on “Knivskuren svarade med att bita av näsan

  1. Observera att det är två vuxna män i 40-årsåldern och inte småbarn på dagis som bits.

    Det finns tydligen många PK-människor som tror att dessa exemplar kommer att integreras och bli en tillgång för Sverige???

  2. Ingen orkar bry sig om två berikare pucklar på varandra.
    Det enda som är bra med det är annars att tidningarna inte har möjlighet att vinkla det till rasist dåd, vilket dom annars försöker så ofta de kan.

KommenteraAvbryt svar