11 thoughts on “Hon hatar den svenska flaggan

  1. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Vet nu inte vem denna människa är, men av döma av bilden och hens uttalanden så kan man dra slutsatsen att hen inte har så stor erfarenhet utan drivs av romantiska känslor snarare än logik.

  2. Varför är de flesta feminister så fula? Var de fula innan de blev feminister eller blev de bittra och fula av att vara feminister?

    • Bitterheten och hatet beror på avsaknad av manlig uppmärksamhet (frivillig eller ej), vilket automatiskt dessutom gör de skitfula….

    • Det finns inga fula kvinnor, bara mindre vackra 😉
      Men hon är undantaget som bekräftar regeln hahaha 🙂

    • Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
      Varg i Veum skriver:

      Nu vet jag ju hur förminskande det är att diskutera utseende (eller varför inte intelligens?) på andra än sverigedeomkrater och sk ”rasister”, men jag har faktiskt länge funderat på varför de är så stereotypiska. Inte bara feminister utan även tongivande HBTQ-are. De säger ju sig vilja ”bryta normer” osv. men det är aldrig någonting man märker på dem. Det är faktiskt svårt att hitta mer normativa människor.

KommenteraAvbryt svar