17 thoughts on “FI jävla man

  1. Någon skrev detta visar svenskens mentalitet vilket borde vara svenskornas mentalitet. Tack ock lov så är de inte i majoritet bland de mogna kvinnorna.

  2. Jag är så gammal så att jag var tvungen att göra värnplikt, det var under början på 1970 talet. Då fick vi lära oss ” att de lede FI alltid kom från öst”
    Tänk vad rätt dom hade dom gamla befälen. Historien upprepar sig.

    • Tänker du då på Österlen ? F.ö. ska du inte känna dig gammal på denna blogg,du tillhör ungdomarna ! Betänk att svensk PK-press påstår,att vi som röstat SD är gamla senila gubbar utan utbildning 😉

  3. Det värsta man kunde göra dessa typer är att förverkliga deras utopi. Utan vita medelålders män blev lite eller ingen infrastruktur byggd eller underhållen. Vi skulle ha vård, skola, omsorg och kultur men inget sätt att komma dit och bara under en tid då innan allt rasade samman.

    Om dessa F!**or hade praktisk erfarenhet av det verkliga livet så skulle de uppskatta vad vi vita medelålders män gör för Sverige. En gång i världen hade vi rösträtt efter skattekraft, det kanske tid att införa rösträtt efter [riktig] arbetslivserfarenhet?

  4. Snart blir det väl dags för Pettersson att även lägga in F! bland partigranskningarna? Ni kan ju börja med Soraya Posts skumraskaffärer med rommiljoner som hon och hennes dotter fifflat bort…

  5. Visst är jag för jämställdhet men skulle aldrig rösta på F!. Det är skrämmande var bittra och hatiska de verkar och ändå pratar de om SD som hatiska. Har aldrig hört Jimmie säga något nedvärderande eller ont om kvinnor.

    Soraya är lika bitter hon och ska sitta i EU och ta jordbrukspengarna och ge dem till romerna.

  6. Men det säger en hel del om Svenskens mentalitet när partier
    som FI MP och Kommunisterna, av det kan man ju dra slutsatsen
    att 30% av Svenskarna är idioter, men troligast är att man inte
    tar EU valet på allvar.

    • Jo det stämmer nog i stort sett Tony..
      C;a 30 % helidioter,och dessutom en mängd halvdårar ! Titta i ögonen på landets statsminister,och du skall upptäcka att dessa inte ser ut som på en normal människa !

  7. Vad värre är, de som röstat på FI har helt plötsligt glömt bort att hon Gudrun är en alkoholiserad kommunist. Bara det är en varningsklocka.
    Andra starka kvinnor har dragit sig tillbaka ur samarbetet, professorerna Brattström och Rosenberg.

  8. Jag skrev en gång att man borde gräva ner partiet i sand och hälla smält bly över. Det verkar inte som jag gillar FI?

  9. Inte så underligt att de blir manshatare, då de aldrig fick vår uppmärksamhet av olika omständigheter. Då blir de gallkor, och de är fan i mig aldrig glada…..

KommenteraAvbryt svar