Fridolin sprider myter om SD:s politik enligt Åkesson

POLITIK. ”Sverigedemokraterna är i dag ensamt som politiskt parti att, precis som en majoritet av svenska folket, vilja förbjuda tiggeri. I medierna och bland twitters proffstyckare har detta kritiserats flitigt. En av de som klagat är MP:s Gustav Fridolin.

Den åsikt Fridolin för fram beskrivs enklast som naiv. I sin iver att försvara tiggeri missar han helt att det är hans linje som skapat, och dagligen bidrar till att upprätthålla, det samhälle där tiggeriet breder ut sig”

Det skriver Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i en replik till Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin efter att denne gått till angrepp mot SD i en debattartikel och spridit vanföreställningar om partiet och om bl.a. EU-tiggeriet.

Hela Åkessons artikel HÄR

2014-05-17_1525

 

5 thoughts on “Fridolin sprider myter om SD:s politik enligt Åkesson

  1. Skriva skit om SD klarar detta Babyface av, Men har någon
    sett lille Fridolin kommentera alla dom tusentals onödiga
    bilbränder som orsakas av hans importerade telningar från
    Mena??? Nej då håller han och hans fega parti käften
    Ynkryggarna!

  2. Romerna själva och PK-politiker säger att de reser hit för att hitta ett arbete men diskrimineras och tvingas tigga. Jag skulle tro att det är lättare för dem att finna arbete i Rumänien där de kan språket.

    De flesta av våra tiggare kan inte svenska, inte ens engelska och är ofta analfabeter. Det är därför inte diskriminering när de inte får arbete här. Det finns helt enkelt inga arbetsgivare som ber om deras ”kunskaper”.

    Det verkar som om 7-klövern har gett sig fan på att förstöra vårt välfärdssamhälle som det tagit hårt arbetande svenskar generationer att bygga upp.

KommenteraAvbryt svar