Landslagsspelaren jagas för bedrägerier


GÖTEBORG. En exlandslagsspelare i fotboll med Champions League-meriter jagas av polisen i Göteborg. Den 29-årige mannen är efterlyst för grovt bedrägeri och olovligt förfogande. – Han är ett gott exempel på vad man inte ska göra när man har en stor fotbollstalang, säger en av mannens före detta elittränare.

Polisen i Göteborg jagar en afrikansk före detta landslagsspelare. Spelaren, en 29-åring man är efterlyst för bland annat grovt bedrägeri.

– Jag kan egentligen inte gå in i polisutredningen mer än att jag kan bekräfta att han är efterlyst, säger Magnus Lindegren vid polisens bedrägerisektion i Göteborg.

2007 dömdes spelaren till 45 dagars fängelse i ett nordeuropeiskt land. Enligt en tidning från det aktuella landet hade han då mordhotat en tidigare flickvän efter att förhållandet tagit slut. Han ska också ha uppsökt henne flera gånger efter att de gått skilda vägar.

Pettersson läser detta och mer därtill i PK-media. I norska Aftenposten står det om att det var Oluwasegun Abiodun från Nigeria som mordhotade flickvännen, ni får bedöma själva om det kan ha ett samband…

2014-05-13_1135


One response to “Landslagsspelaren jagas för bedrägerier

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: