Vänstern förstör


Jimmie Åkesson ska, eller rättare sagt skulle, ha talat i Göteborg nu på förmiddagen, men…

…torgmötet är kraftigt försenat p.g.a. vänsterns sedvanliga och tröttsamma protester.

Polisen gör allt för att mota bort vänsteraktivisterna och använder bl.a. hästar till hjälp.

När jag ser detta ständiga spektakel är det två saker som slår mig. Skulle SDU:are och Sverigedemokratiska väljare bete sig på detta sätt, är jag säker på att Jimmie Åkesson och partistyrelsen skulle reagera och agera. De hobbykommunister som nu ses uppträda lär vara väljare och kanske politiskt aktiva i ungdomsförbuden till V, Mp, S och FI. Varför agerar och reagerar inte deras partiledare och partistyrelse?

Det andra är att märkbart många av dessa demonstrerande hobbykommunister är invandrare och ungdomar. Har de inte en skola eller ett arbete att gå till? Nähä, det ligger inte i hobbykommunisters intresse att jobba då det kan spela kapitalismen i händerna. Höjda skatter kräver de däremot.

Se och läs om eländet

FÖRSTÅR ALLA VIKTEN AV ATT NU RÖSTA PÅ SD I EU-VALET? VISST ÄR DET VÄL EN HÄRLIG KÄNSLA ATT PÅ VALNATTEN FÅ SE HÖGA SIFFROR OCH VETSKAPEN OM ATT DESSA HOBBYKOMMUNISTER SITTER HEMMA OCH GRÅTER.


21 responses to “Vänstern förstör

 • angelicaplacet

  Dom uppför sig väldigt illa.Hur skulle det se ut om var och varannan som såg en partiledare som den inte sympatiserar med – skulle kasta sig på marken krypandes och skrikande och rullandes runt och blev hämtad av polisen.Har dom liksom ingen som kan säga till?

  Gilla

 • Pica pica

  Jag undrar vad dessa odemokratiska gaphalsar skulle göra om inte SD fanns?

  Gilla

 • Tony

  Ynkryggarna inom Media kåren ler i mjugg över att
  pöbelfasonerna mot SD lyckas, men det är bara att
  hoppas på att väljarna ger ett kännbart svar på
  valdagarna!

  Gilla

 • Eva A A

  Såg på gammel-media att några skolungar skolkat för att SD skulle komma dit (skummade bara artikeln).
  I så fall önskar jag dem lycka till på sin ålders höst. 2060 är svenskarna i minoritet utifrån dagens invandrartakt enligt Jan Tullberg i sin bok Låsningen.

  Gilla

  • Tony

   Och i expressen stod det att rektorn för den här
   skolan förstod det? Och sen undrar vi över varför
   skolresultaten är urdåliga i Svenska skolor? Tja, med
   sådana rektorer ska vi nog inte förvåna oss så mycket
   över att det ser ut som det gör!

   Gilla

 • Tony

  Har funderat på vad dessa lågbegåvade individer
  lever av? Lever man av socialen eller är det deras
  föräldrar som föder kräken, för dom verkar ha all
  tid i världen att begå sina odemokratiska metoder.
  Men det säger trots en hel del om regimen i ett land
  som gång på gång låter odemokratiska element förstöra
  lagliga möte! Sverige är ett land som är nerlusat med
  förbud av allehanda slag, men ett förbud vi skulle
  haft för länge sedan är maskeringsförbud, att dessa
  odemokratiska element ska få gömma sig bakom en
  mask och utföra odemokratiska gärningar är ett grovt
  hån mot skötsamma individer, att dom maskerar sig är
  förståeligt, eftersom många av dem är grovt kriminella
  individer!

  Gilla

  • rksmrgs

   Om man inför maskeringsförbud på offentlig plats måste även Hijab, Burka och Niqab omfattas. Och det vill inte 7-klövern.

   Gilla

 • nisse

  KOMMUNISTER HAR VÄL ALDRIG GILLAT DEMOKRATI !!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • TheMinimizer

  Bidragsvänstern inser inte att de sågar av grenen de sitter på.
  Välfärdssamhället kommer att nedmonteras med deras politik.

  Gilla

 • Olli Rein

  Det Lars Ohly sa på valnatten 2010, är precis vad kommunisterna och deras svansar vill höra, och jag tror inte att en skitstövel som Jonas Sjöstedt har det minsta obehag av detta. Inte heller Gudrun Schyman eller MP:s urineringsrör. Dessa tillhör ju själva den autonoma vänstern, och trivs med utomparlamentariska övergrepp.
  Men att inte ens Stefan Löfven och sossesvinen, agerar när demokratin dras i skiten är frustrerande. Alliansen är ju endast skrämda kycklingar, som bara har att hålla käften och sluta leden för sin diktator.

  Gilla

 • Peter

  Är så j**la trött på dessa fascister och antidemokrater som springer omkring. ”Alla har rätt till en åsikt, men om du har åsikter som avviker från våra åsikter har du inte rätt att yttra din åsikt.” ”Vi gillar olika så länge alla tycker lika. ”

  Lövfen var på Volvo och smilade runt. Peter Eriksson var på annan plats och sprätte. Reinfeldt, Sjöstedt osv. Ingenstans finns några visselpipor eller ägg från motståndare, men vänsterns fotfolk får hålla på ivrigt påhejade av media i vinklade artiklar.

  Kostnaderna för poliseskort och bortflytt av dessa demokratihatande mobb ska faktureras Vänsterpartiet då deras uppträdande är sanktionerat därifrån.

  INGA FASCISTER ELLER ANTIDEMOKRATER PÅ VÅRA GATOR

  Gilla

 • Olli Rein

  Det finns inga vattenkanoner i Sverige, Lena, men det finns ju vattensprutor hos alla Brandkårer, varför ställs inte dessa till förfogande av kommunerna. Tja det beror väl på att de styrs av Sjukklövern, dessa tycker att sånt här bara är skojigt. Undrar om de kommer att tycka så även när deras egna utsätts för samma behandling av kommunistextremisterna.

  Gilla

  • Lena

   Olli Rein : Inga vattenkanoner, finns kanske riktiga kanoner eller varför inte föra ”slynglarna” till ett dopp i Göta Älv, de har väl gått i simskola.

   Gilla

 • Crilla

  Framtiden blir röd och elak. Det blåser vänstervindar i vårt fosterland och ingen kan nog ana hur de kommer ta för sig när de fått makten? För egen del har jag redan röstat på SD i EU-valet och väntar nu på riksdagsvalet.

  Gilla

 • Freja

  Tror dock att vänsterpöbeln biter sig själva i röven. Idag fick SD 4 nya väljare från min bekantskapskrets, som blev chockade av uppförandet i Göteborg.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Viktigare än någonsin att alla SD-sympatisörer går och röstar på SD, så vi kan få in fler EU-motståndare i Bryssel. SD är de enda som propagerar för en ny EU-omröstning. Ja sidan vann ju förra gången med knapp majoritet. Nu har ju alla sett och fått uppleva allt negativt som EU förde med sig.
  Vet en del som tänker rösta litet ”mysko” i EU-valet, men har man förtidsrösta kan man gå till sin lokal på valdagen och göra om och göra RÄTT dvs lägga en röst på SD i EU-valet.
  Att säga ”jag är emot EU alltså röstar jag inte ” är detsamma som att hålla med ja-till-EU-galningarna, som har alltför många platser idag i Bryssel.

  Gilla

  • Nina Spjuth

   Att tänka på i EU-valet är att toppnamnen i Sd kan finnas både på denna valsedel och den för riksdagsvalet. Inte vill vi väl att dessa namn ska försvinna till Bryssel i 5 år. Då gör de väl sig mer hörda i våran egen riksdag. Så tänk på namnvalet vid röstningen.

   Gilla

 • Pica pica

  När jag ser videos och hör hur den här vänsterpöbeln bär sig åt tycker jag att de också borde se på sig själva och hur de bär sig åt – skämmas borde de! Jag kan inte se några tecken till intelligens såsom logiska argument m m.

  Har också många gånger tänkt samma tanke som Stefan: Har de inga studier och arbeten att gå till?

  Gilla

 • ossie

  Ytterligare en spik i den svenska demokratins kista. Press och annan media hejar förstås på och Sossarna jublar de tror förstår att de får tillbaka väljare från LO grupperna.

  Gilla

 • Lena

  De antidemokratiska krafterna gör sig alltid hörda i Sverige, det är som med radikala islam och aldrig att det protesteras från vänsterpolitiker eller när det handlar om islam från ”brödraskapen”. Varför inte spola med vattenkanonerna, kanske att ”ledighetskommitén då vaknar upp och till insikt vad deras agerande får för konsekvenser för landets arbetande befolkning, de som betalar allt med sina skatter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: