Två araber misstänkta för mord på åttaårig flicka

KARLSKRONA. En åttaårig flicka avled i går i centrala Karlskrona. Två personer sitter anhållna misstänkta för mord. Strax innan påsk ringde en man till polisen angående den åttaåriga flickan.

– Vi såg att något inte stämde med flickan, berättar mannen för bltsydostran.se Mannen berättar att han larmat SOS via larmnumret 112.

– Jag ringde till 112 och de tyckte att jag skulle kontakta polisen. Det gjorde jag.

Mannen berättar att de har hört ljud från lägenheten och även sett att den åttaåriga flickan farit illa då de råkat på henne i tvättstugan.

– Vi mår mycket dåligt och undrar självklart om vi kunde gjort något mer än att ringa polisen, säger mannen.

Polis och ambulans kallades under natten till en adress i centrala Karlskrona då en ung flicka skadats allvarligt. Flickan, fördes med ambulans till Blekingesjukhuset, men konstaterades avliden strax därefter.

En 31-årig man och en 30-årig kvinna greps under natten och sitter nu anhållna, på sannolika skäl misstänkta för mord. De två personerna ska ha befunnit sig i lägenheten tillsammans med flickan.

Polisen är förtegen om händelserna under gårdagen. De två anhållna är inte flickans föräldrar.

– De är inte hennes föräldrar. Hennes föräldrar är inte underrättade och befinner sig utomlands, säger Lotta Hansson, informationschef på polisen i Blekinge. Flickan hade kommit till Sverige som ”ensamkommande” barn för ett år sedan. Hur nu någon kan tro att en sju-årig flicka ensam kan ta sig från Gaza till Sverige.

Mannen och kvinnan är kända av polisen sedan tidigare, mannen för misshandel och kvinnan för stöld.

-Pettersson antar att det är ännu en kulturkrock, de misstänkta är från Gaza och är inte föräldrar till flickan men troligen släkt, men de detaljerna tror jag knappast PK kommer att nämna, hur som helst är mord fruktansvärt och när barn är inblandade…dessutom visste både polisen och socialtjänsten om att flickan behandlades mycket illa men orkade eller ville inte agera.

Polisen                                          Flashback 

9 thoughts on “Två araber misstänkta för mord på åttaårig flicka

  1. Mår så fruktansvärt ILLA av att läsa detta! Jag lider med den lilla flickan! INGET barn ska utsättas för sådant här! Hoppas dom får ett hårt straff! Men tyvärr har vi inte så hårda straff i Sverige som dessa två avskum förtjänar!

  2. Nu börjar mer och mer att sippra ut.Inte märkligt att det då råder största möjliga tystnad från myndigheternas sida.
    Flickan påstås bl.a. ha själv rest till Absurdistan som 8-åring !(troligen för att släkten därigenom ska kunna plocka ut högre bidrag)
    Vidare lär polisen ha kontaktat Sociala i Karlskrona,med misstanke om att våld mot flickan förkom.Ingen reaktion från deras sida och nu har den ”tjänsteman/kvinna som var ansvarig tagits ur tjänat.(tills det hela glömts bort)
    Slutligen misstänkes enl. vittnesuppgifter att flickan skall ha kastats ut från en balkong ! Detta bevisar att vi har med Ali`s släkt att göra !

  3. Djupt tragisk händelse men så länge vi tillåter våra dyra politiker att hålla på med den här charaden kommer fler oskyldiga barn att drabbas. Det synes som om flickans föräldrar skickat iväg sitt barn för att etablera en situation där de senare kunde anhöriginvandra och åtnjuta den svenska välfärden villkorslöst.

    Vilket får mig att tänka på Johannesevangeliet (som den ateist jag är): ”Ty så älskade de världfärden, att de utgav sin enfödda dotter, på det att var och en som tror på den skall icke förvisas, utan hava evigt underhåll.”

  4. ”Troligen släkt” !!! Ja naturligtvis är alla dessa arabiska missfoster,kusiner p.g.a inavel..Eller hur Ali nog har du hundratals(eller fler) släktingar ?

KommenteraAvbryt svar