Nu skrotas den svenska flaggan!


Insändare.

Nu skrotas den svenska flaggan!

Strömsunds kommun i norra Jämtland har beslutat att ej flagga på bl.a. kungens födelsedag, midsommar, påsk, Jul, eller nyårsdagen!  Däremot skall flaggan i topp på kommunisternas dag den 1:a maj samt nationaldagen den 6:e juni, lapparnas egen flagga på lapparnas nationaldag och FN-flaggan på FN- dagen!

Arne Andersson har inte råd att flagga

Arne Andersson har inte råd att flagga

Ännu ett led i dom fanatiskt hatfulla och extrema myndigheternas strävan att avskaffa allt som är svenskt och att vi skall tvingas vänja oss vid det osunda, onormala och främmande!

En talesman för kommunen uppger att det blir för dyrt att hissa och hala flaggan på som dom säger ”obekväm arbetstid”  men tillägger samtidigt generöst att:  -Dom som vill får naturligtvis flagga!  Egentligen en helt onödig kommentar, men naturligtvis ändå mycket informativ eftersom frågan om att förbjuda den svenska flaggan då naturligtvis har diskuterats!  Och det ligger väl också i sakens natur att dom anser att arbetstid är obekväm! När gjorde en pappersbärande kommunalatrapp någon egentlig nytta sist?

Och den dag det blir förbjudet att använda den svenska flaggan då kommer i alla fall min flagga att vara i topp dag ut och dag in, obekväma arbetstider till trots…

Här på bild den svenskfientlige extremisten, kommunchefen och dito pladdergöken Anders Andersson! Han som utan betänkligheter också registrerar, fotar och lagrar känsliga uppgifter om kommuninvånarna och kommunens anställda! Han är en fara och en säkerhetsrisk för invånarna!

Andersson kommer ursprungligen från Bollebygd  -är det föresten någon av läsarna som kanske har mer uppgifter om denna obehagliga och ovanligt motbjudande negerkramande individ?  Det är något som inte stämmer med karln!

Med vänlig hälsning, Janne

———————————

-Pettersson tackar för denna insändare och lägger till

Strömsunds kommun har 12 000 invånare och har tydligen råd att ta emot en hel del flyktingar. Strömsund har förekommit flitigt på Petterssons tidigare läs HÄR.

Läs kommentarerna HÄR om flyktingarna som tas emot i Strömsund.

Kommunchefen Anders Andersson har tidigare anmälts för åsiktsregistrering till Justitieombudsmannen, i samband med ett möte om flyktingmottagningen i Strömsund så fotograferade han mötesdeltagarna.

Anders Andersson tjänar 68 000 i månaden, i Ragunda kommun där han tidigare var chef men sparkades sades det om honom och den övriga kommunledningen…Det har visats en anmärkningsvärd flathet där makt och ideologi fått gå i första rummet…

Anders Andersson

 • Nuvarande CEO – Kommunchef på  Strömsund municipality – Strömsunds kommun
 • Tidigare Managing direktor – Kommundirektör på  Ragunda Municipality – Ragunda kommun
 • Deputy Commander på  Jämtlands Fältjägarregemente I 5 – Jämtland rifles
 • Chef Markop – Chief ground operations på  Milostab N – Northern Joint Command
 • Utbildning Militärhögskolan – Swedish National Defence College
 • Krigsskolan Karlberg – Military Academy
 • Sven Eriksonskolan,Tekniskt gymnasium – Upper secondary technical school
 • Sandareds skola – årskurs 7-Bollebygds skola – årskurs 1-6

2014-04-30_2006SR


74 responses to “Nu skrotas den svenska flaggan!

 • Kenneth Sanfridsson

  Med 68.000 i månaden av skattebetalarnas pengar så tycker jag att han borde kunna lägga 5 minuter extra på att hala flaggan utan knot..
  Förresten; om han sparkades från sitt förra jobb för att han var inkompetent hur i h-e fick han ett nytt välbetalt toppjobb ? Hade jag varit Strömsundsbo hade jag blivit vansinnig..

  Gilla

 • Robin hansson

  Helt åt helvete

  Gilla

 • 2014 i sammandrag | Petterssons gör skillnad

  […] Nu skrotas den svenska flaggan! 66 kommentarer […]

  Gilla

 • Lasse

  Nu har någon tänt på 5 byggnader i denna kommun. Anders själv, någon flykting eller någon flyktingförläggningsmotståndare?
  eller något annat kanske…

  Gilla

 • Den svenska flaggan skrotas! | 4an Nyheter

  […] kunde man läsa i Petterssons blogg 30 april i år. Hela Petterssons krönika HÄR. En talesman för kommunen uppger att det blir för dyrt att hissa och hala flaggan på som dom […]

  Gilla

 • Den svenska flaggan skrotas!

  […] kunde man läsa i Petterssons blogg 30 april i år. Hela Petterssons krönika HÄR. En talesman för kommunen uppger att det blir för dyrt att hissa och hala flaggan på som dom […]

  Gilla

 • Lidenkatten

  Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Kommunister i var hörn! Nej, vi skall vara stolta över vår fina fana!!

  Gilla

 • Jonah Whale

  Känner till Jämtland litet och min bedömning är att Strömsund är länets sämsta kommun. Har inte hör något upplyftande, positivt komma därifrån de senaste 10-15 åren.

  Gilla

 • Sjul Sjulsson

  Lapparna och Lapparnas nationaldag
  Trodde begreppet Lappar hörde till 1800-talet
  Eller är detta någon form av att åter diskrimenar dem?
  Trodde det numera hette Samer

  Gilla

 • Mitch

  1 maj, kommunisternas dag! Haha, du kanske inte är en sån som stödjer den som bygger vårat samhälle, en arbetandes rätt att få stå upp för sina rättigheter. Vilken retorik du använder, väldigt barnslig!

  Gilla

 • Barbro Kangas

  Man får de politiker man förtjänar gå och rösta bort dom i höst

  Gilla

 • Gitte Grann

  Detta politiska utspel är ju både ett skämt o en skam för Sverige. Avskeda sånt folk med omedelbar verkan eller åtminstone rösta bort honom i valet

  Gilla

 • Dennis

  Jag hoppas att detta inte är sant, i sånna fall har politiken ersatts med idioti, något jag faktiskt tyckt från början men nu har någon slagit sig ordentligt…

  Gilla

 • taner

  flaggan ska upp på morgonen och ner på kvällen alla dagar om ÅRET!
  Lär er av utlandet, sluta ta allt som rasistisk och snacka inte om att det är för dyrt. så jäkla patetisk detta landet har blivit, jag skäms verkligen att vara halvsvensk. Sverige borde stå på sina ben och visa det stolt. till o med jag gör det fast jag är bara 50%!

  Gilla

  • taner

   btw, Arne Andersson du borde skrotas istället för flaggan. flaggan är något fint! Det är något man ska vara stolt över. Svensk som utländsk alla som bor i detta Svenska land så ska man ha respekt till flaggan.

   Gilla

 • Christer Nordh

  Nu får det vara nog med dumheterna.

  Gilla

 • Calle

  ”Oberoende” nyheter my ass… inte lite vinklade nyheter precis. Alla har ju rätt att uttrycka sin åsikt, men att kalla in denna blogg en förmedlare av oberoende nyheter. Jag mår illa när jag läser det.

  Gilla

  • Pettersson

   Calle – det står ”Vi är inte neutrala men vi är oberoende och inte anslutna till något parti eller organisation, men vi är emot den nuvarande invandringspolitiken”
   Det står också att vi är partiska, det borde en vaken läsare ha upptäckt, men…

   https://petterssonsblogg.se/om/

   Gilla

  • Stenbock

   Calle:
   Blir du illamående av att läsa denna blogg skall du absolut inte fortsätta!
   Kan rekommendera Islamskinfo,som lär behandla den nya befolkningens religion.Sen finns det EXPO,och ett otal RF,AFA-sidor som kan vara i din intressesfär ! Good Luck ! 🙂

   Gilla

  • Olli Rein

   Fråga istället varför Anders Andersson gör som han gör. Det viktigaste tecknet att hissa upp, är över hela Världen den egna flaggan. Varför skulle inte svenskar bli arga, när en politiker går in och ändrar på en sådan sak med hänvisning till att det blir för dyrt. Om det kostar något, så är inte kostnaden större än att kommunen lätt klarar av den. Max en tusenlapp, för det är väl inga massor av flaggor vid varje tillfälle. Jag tror faktiskt att det är någon annanstans skon klämmer. Men Anders Andersson har väl börjat märka att han fått in en riktig gökunge i boet. Då brukar sådana som AA ge sig på de små barnens och de gamlas ynkliga förmåner, jämfört med vad det som inte är hemkört kostar. Vad är färgen på denna kommun. Jag skulle gissa på illröd. Det mesta pekar på det. Feghet inför kostnader till de närande, men oanständigt flata emot de tärande. Om AA fortsätter så här, så hoppas jag få se honom snarast, iförd en mundering av tjära och fjädrar.

   Gilla

 • Johan

  Bedrövligt..

  Gilla

 • Danne

  helvete e detta alltså. d enda som händer e att sabba hela sverige å våra traditioner. lägg ner de för fan. ska ni ändra om vårat land kan ni dra till annat land istället. allt e tydligen rasistiskt i dagen läge, svenska umgdomar får inte ha svenska tröjor i skolor som visar dem e svensk men islamer få ha slöja på sig e inte de rasistiskt mot svenskarna? hade vatt bättre om vi avskaffa kungen å skaffade precident istället så kanske detta skit slutar me att ta bort allt som e svenskt. jag kommer fortfarande använda alla ord man e uppväxt med som negerbulle tänker inte ens säga chokladboll pga d e ändrat till de. snart kommer väll svenska folket gå imot detta trams. snart kommer dem väll byta namn på sverige också. å ändra flaggan helt och nu kan man inte säga sverige e fritt land pga alla jävla idiot ändringar å skit

  Gilla

  • dieno89

   Du kanske ska lära dig att stava innan du pratar om Svenska traditioner. Eller?! helt pinsamt att misshandla de Svenska språket på ett sådant sätt.

   Gilla

   • li

    Idiot! Hur har du mage att klanka ner på att inte kunna skriva ”svenskt” o inte kunna stava Jävla skit människa Kom med något vettigt ist Jag har väldigt svårt för din typ av människa
    Ställ dig i skamvrån!!!!

    Gilla

 • Christel

  Luciafirandet på flera daghem, får inte barnen vara pepparkaksgummor och pepparkaksgubbar, blir bara värre och värre, och likaså har dom klippt bort lite från kalle ankas jul, finner snart inga ord längre, vart är vi på väg.

  Gilla

 • Emelie

  Sabba allt för oss svenska? Min svenska flagga kommer sitta upp tar någon ner den sätter jag upp en ny.. Jag älskar mitt Sverige, jag älskar mitt land, ja, jag vill leva jag vill dö i Sverige!

  Gilla

 • kjell

  kjell
  är det nån som lagt märke till något som hänt de senaste åren?
  våra kakor o bullar får inte heta det som dom gjort i många år.
  fira avslutningen i kyrkan.
  våldet har ökat.
  rassismen har kommit hit.
  m.m man kan ju undra varför!
  jag är svensk men funderar på att byta land för mina barns skull.
  ha det bra alla svenskar

  Gilla

 • Hobbe

  Snart tar dom väl bort svenska undervisningen i skolan också,det jan ju var kränkande att lära sig svenska.
  Vilka jävla nötter det finns,skjut dom, bunta ihop dom och släng dom i älven

  Gilla

  • riana

   dra fan inte alla utlänningar över en och samma kant !
   visst jag som utlänning tycker det är jävligt fel att ta bort kakor glassen nogger osvosv å att det inte mer får heta jul lov å stör mig som fan att man inte får sjunga nationalsången i kyrkan å sen hålla i svenska flaggan.. skulle kunna göra det i år om de va så..
   men de är inte invandrarna som går å klagar på att det är kränkande, det är andra svenskar som sj bestämmer för att ta bort skiten å se hur det blir. jo det blir så att till slut så blir det svenskarna mot invandrarna å snart påbörjas väl oxå 3:e världskriget !?
   men att skjuta alla ”jävla nötter” å sen bunta ihop oss å slänga oss i älven ? inte ens lönt att ta upp det ?

   Gilla

 • Johan

  Googlade lite men hittade inget om det någon annanstans..källa?

  Gilla

 • Johan Hörnfeldt

  Sluta där uppe att plocka bort dem Svenska tradditioner och Svenska låt det vara kvar!man bor i Sverige då skall manfå ha dem svenska tradditioner fritt och få hissa svenska flaggan fritt! Jag tycker inte om man förbjuder det. Legg ned det beslutet nu!

  Gilla

 • Carina

  Varför ska vi ändra oss på nästan allt?!?! Varför ska ni politiker göra så?!?
  Jo mer ni ändrar så kommer svenska folket tro att de är dom som kommer ifrån andra länder att de är deras fel! Men egentligen är det ni!
  Att ni tror inte att dom inte trivs så tror ni fel!
  Behåll svenska seder som det ska vara och sluta ta bort eller ändra!
  Tänk på oss svenska folket hur vi mår?! De sederna som vi har växt upp med

  Gilla

 • Nils-Arne Nisse Nordlander

  Vad var det rasist djävulen Janne kallade karln ? motbjudande negerkramande individ. En rasist djävul ska inte ens få kallas individ.Så är det.

  Gilla

 • Nathalie

  Vart ä Sverige på väga sluta plocka bort våra traditioner å låt oss svenska vara svenska i vårt land ( blir så arg ) o_O

  Gilla

 • krister vestman

  den jäveln kan väl flytta tillbaka där han kommer ifrån,man skäms att komma från Strömsund när det är sådana idioter i kommunledningen mvh Christer Westman

  Gilla

 • ericr45

  Ett utslag av ”de små stegens politik”
  Eller som kamrat Gunnar Sträng (ni unga, Googla!) uttryckte det på sin tid: ”Det är inte klokt så mycket skatt folk tål om man ger dem lite i taget”..

  Gilla

  • pappasvenpappasven

   Joo vi deltager i en ”Haren och sköldpaddan lek” hur man än försöker minska på vissa utgifter därför att det är ”för dyrt” så hittas alltid ”en spik och hänga mössan på” a.k.a. ”Vi är ett rikt land”—”Vi har råd”—–

   Gilla

 • Anders Fredriksson

  Det finns säkert många som kan sköta flaggan, som innehar respekt för den Svenska kulturens värde, jag undrar hur herr Andersson tänker när han ”biter” den kultur som föder honom!?

  Gilla

  • Janne

   Herr Andersson tänker nog väldigt lite och kortsiktigt och när han tänker så är det nog bara på sig själv.
   Han är också en mycket dyr och kostsam parasit i samhället och dessutom fullständigt onödig!
   Andersson har också helt och hållet glömt att han är vår tjänare och inte vår herre!
   Och tyvärr så finns det många ”herr anderrssonar” runt om i vårt land, dom växer och breder ut sig som mögelsvampar och dom bör också behandlas och bekämpas som skadligt mögel!
   MVH
   Janne

   Gilla

   • Lena

    Janne : Han är en ynkrygg med mera, med mera men dock mycket ”representativ” för en grupp som är bedrövlig de som man aldrig trodde att man mer skulle höra talas om, ( från skolan). De hörs och syns mest idag, ur led är tiden. Hans barn och barnbarn kommer inte att att lägga blommor på hans grav till minne, de kommer att lägga en ****loska, kanske .

    Gilla

   • Andersson

    Hallå där, dra inte alla Anderssonare över en kam!! Mvh. Andersson

    Gilla

 • Dennis

  Ytterligare hatiskt övergrepp från en som hyser Sverigeförakt.

  Gilla

 • pappasvenpappasven

  Ingen arbetslös som kan utföra detta? Ja mot skälig ersättning förstås!!

  Gilla

 • Heli Tuohisaari

  Så fan att det ska göras!!!!

  Gilla

 • OLLE

  Fy fan. Skämmes stort Anders Andersson

  Gilla

 • huginomunin

  Väl att notera för den historielöse Arne Andersson att 1:a maj också var en högtidsdag i Nazityskland – Tage des arbeit. NSDAP uttyds Nationalsozialistisches Detutsches Arbeiterpartei. Nazisterna var ett socialistiskt arbetareparti…Men det är väl Strömsunds-Arne för dum för att fatta, att 1:a maj också är en nazistisk helgdag. Eller också är han kryptonazist, heilar tre gånger innan sänggåendet.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det är nog ingen Strömsundsbo som ställer sig bakom Arne Anderssons beslut,Just bara dom som kan tjäna pengar på att inte vilja vara svensk och behålla den svenska kulturen.Undrar hur mycket han tjänar på att ta bort den svenska flaggan i Strömsund?

  Gilla

 • Olli Rein

  Jag vet inget om mannen, men Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg …
  Han är med andra ord en västgötaknalle, sådana som syns och hörs mest på alla marknader under sommarhalvåret. Oxelösunds marknad hålls den här eller nästa helg.

  Gilla

 • ossie

  Har inte muslimerna nån dag som han kan flagga på ??

  Gilla

 • Ruben

  Kanske den här hade varit en mer passande symbol.

  Gilla

  • Stenbock

   Nej Ruben,det är ju zigenarnas…Eller som de korrekta uttrycker sig om dessa parasiter Romarna !

   Gilla

   • Ruben

    Jo jag vet! Men i det multikulturella Absurdistan är det bäst att vara förberedd på allt. 😉

    Gilla

   • ericr45

    Jag skulle tro att en ”romare” (= en som bor i staden Rom) skulle bli synnerligen upprörd över att förväxlas med en rom (=zigge)

    Gilla

   • Lo

    Det heter ”romerna” inte ”romarna”… Jag älskar verkligen när folk hävdar hur bra och svenska de är samtidigt som de inte kan stava.

    Gilla

   • #slutahata

    Parasiter?
    Romer är dock det ord du söker, romare är något helt annat.

    Gilla

   • Naivtive

    Begreppsförvirring, det finns all anledning till att inte ändra på invanda namn och begrepp. Så i fortsättningen så pratar vi om zigenare, eller hur?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: